-->
Bilkom Orta Dünya’nın Büyüleyici ve Ürkütücü Cosplay’lerini GoblinCon’a Bekliyor

Bilkom, 29 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında UNIQ İstanbul’da düzenlenen GoblinCon süresince Warner Bros Games işbirliği ile Türkiye’ye getirdiği ve 10 Ekim’de piyasaya çıkacak olan “Middle earth: Shadow of War”u deneyimleme imkanı sunuyor. Bilkom, sponsorluğu kapsamında 30 Eylül Cumartesi günü saat 17:00-19:00 saatleri arasında Ana Sahne’de gerçekleştirilecek Cosplay Yarışması’nda orta dünyanın en büyüleyici kostümüne […]

27.09.2017 | ulasufuk

Bilkom, 29 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında UNIQ İstanbul’da düzenlenen GoblinCon süresince Warner Bros Games işbirliği ile Türkiye’ye getirdiği ve 10 Ekim’de piyasaya çıkacak olan “Middle earth: Shadow of War”u deneyimleme imkanı sunuyor.

Bilkom, sponsorluğu kapsamında 30 Eylül Cumartesi günü saat 17:00-19:00 saatleri arasında Ana Sahne’de gerçekleştirilecek Cosplay Yarışması’nda orta dünyanın en büyüleyici kostümüne de özel ödül verecek.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!