-->
1907 Fenerbahçe Espor, Dünya Şampiyonası Ön Eleme Grubunu Lider Bitirdi

Sarı-lacivertliler Dünya Şampiyonası ön eleme grubunu lider olarak tamamladı League of Legends Şampiyonluk Ligi 2017 Türkiye Büyük Finali Şampiyonu 1907 Fenerbahçe Espor, Çin’de gerçekleşen League of Legends Dünya Şampiyonası ön eleme aşamasında grubunu lider olarak tamamladı. İkinci gün maçları sonunda Hong Kong Attitude ile birinciyi belirlemek için tiebreak oynayan sarı-lacivertli ekip, iddialı rakibi karşısında rövanşı […]

26.09.2017 | ulasufuk

Sarı-lacivertliler Dünya Şampiyonası ön eleme grubunu lider olarak tamamladı

League of Legends Şampiyonluk Ligi 2017 Türkiye Büyük Finali Şampiyonu 1907 Fenerbahçe Espor, Çin’de gerçekleşen League of Legends Dünya Şampiyonası ön eleme aşamasında grubunu lider olarak tamamladı. İkinci gün maçları sonunda Hong Kong Attitude ile birinciyi belirlemek için tiebreak oynayan sarı-lacivertli ekip, iddialı rakibi karşısında rövanşı kazanarak liderliği elden bırakmadı.

TBF 2017 Şampiyonu unvanıyla bu yıl Çin’de düzenlenen League of Legends Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden 1907 Fenerbahçe Espor, ikinci gün oynadığı maçlar sonucunda ön eleme aşamasının ilk turunu liderlikle tamamladı.

İlk gün her iki maçını da kazanan sarı lacivertli ekip, ikinci gün ilk maçında rakibi Rampage’ı fazla zorlanmadan mağlup etmeyi başardı. İkinci maçta grubun iddialı ismi Hong Kong Attitude karşısında ilk mağlubiyetini alan 1907 Fenerbahçe, her iki takımın 3-1’lik skorla grubu tamamlaması üzerine liderlik için Hong Kong Attitude ile eşitliği bozmak için karşı karşıya geldi. Tiebreak mücadelesinde rakibini bir kez daha mağlup etmeyi başaran 1907 Fenerbahçe Espor, D grubunda lider konuma yerleşerek kurada önemli bir avantaj elde etti.

1907 Fenerbahçe Espor’un Rakibi Brezilyalı Team oNe Esports

Maçın ardından çekilen kurada 1907 Fenerbahçe Espor’un rakibi, B grubunu ikinci sırada tamamlayan Brezilyalı Team oNe Esports oldu. Sarı-lacivertliler, 29 Eylül Cuma günü Türkiye saatiyle sabah saat 06.00’da Dünya Şampiyonası grup aşamasına katılacak olan takımı belirlemek üzere Team oNe Esports ile karşı karşıya gelecek. 5 maç üzerinden oynanacak seride galibiyete ulaşan taraf, dünyanın en iyi 16 takımı arasında yer alarak büyük kupa için mücadele edecek.

Espor ve LoL tutkunları, şampiyona süresince sosyal medyada takımlarını desteklemek için #VadininBoğası etiketiyle mesajlarını paylaşabilecek.

Dünya Şampiyonası’na ait tüm karşılaşmaları Riot Games Türkiye Twitch (http://tr.twitch.tv/riotgamesturkish) ve LoLespor YouTube (http://www.youtube.com/LoLespor) kanallarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Gelişmeler ve detaylar için http://www.lolespor.com adresini takip edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!