-->
World of Tanks Blitz ve Warhammer 40,000 Güçlerini Birleştirdi

World of Tanks Blitz oyuncularına özel Warhammer temalı içerikler çok yakında cephelere inecek “Zafere uzanan yol azimli olmaktan geçer” düsturu hem World of Tanks hem de Warhammer 40.000 için geçerli. World of Tanks Blitz’in yapımcıları, bugün yaptıkları bir açıklamayla yakında popüler gotik bilim kurgu oyunu Warhammer 40.000’e özel içeriklerin meydanların tozunu attıracağını belirttiler. Warhammer 40.000 […]

16.08.2017 | ulasufuk

World of Tanks Blitz oyuncularına özel Warhammer temalı içerikler çok yakında cephelere inecek

“Zafere uzanan yol azimli olmaktan geçer” düsturu hem World of Tanks hem de Warhammer 40.000 için geçerli. World of Tanks Blitz’in yapımcıları, bugün yaptıkları bir açıklamayla yakında popüler gotik bilim kurgu oyunu Warhammer 40.000’e özel içeriklerin meydanların tozunu attıracağını belirttiler.

Warhammer 40.000 ilk kez Games Workshop tarafından geliştirilen masa üstü bir oyun olarak piyasaya sürüldü. Distopik bir bilim kurgu evreninde geçen oyun, yıllar içinde video oyunları, kitaplar, çizgi romanlar ve çok daha fazlasından oluşan dev bir ekosisteme dönüştü.

30 yıldan uzun zamandır Warhammer 40.000 dünyanın en bilinen bilim kurgu evrenlerinden birine dönüştü. Devasa savaş makinelerinin kapıştığı bu evrenle Wargaming’in geliştirdiği World of Tanks Blitz’in buluşması bizler için de heyecanlı fırsatlara gebe,” şeklinde konuşan Games Workshop yöneticilerinden Jon Gillard, “Oyuncuların onlar için hazırladığımız içerikle tanışmaları için sabırsızlanıyoruz,” şeklinde konuştu.

World of Tanks Blitz Yayın Direktörü Andrey Ryabovol ise düşüncelerini şu sözlerle ifade etti, “World of Tanks Blitz daha önce bir çok partnerliğe imza attı. Warhammer 40.000 gibi zengin içeriğe sahip bir markayla güçlerimizi birleştirmek eşsiz bir fırsat. Oyunumuzda hem gerçek hem de fantastik ortamlarda geçen savaşlara yer verebiliyoruz. Yakında onlar için hazırladığımız sürprizleri gördüklerinde oyuncuların da çok heyecanlanacağına inanıyoruz.”

World of Tanks Blitz ve Warhammer 40.000 işbirliği ile ilgili gelişmeler için beklemede kalın.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!