-->
Wargaming ve VRTech Sanal Gerçekliğe Yeni Bir Boyut Katmak İçin Güçlerini Birleştirdi

Oyun ve teknoloji dünyasının iki önemli ismi lokasyon bazlı VR deneyimleri için el sıkıştı Dünya çapında milyonlarca oyuncusu bulunan oynaması bedava, 2. Dünya Savaşı temalı World of… serisiyle ün yapan Wargaming, bugün itibariyle Rus teknoloji şirketi VRTech ile güçlerini birleştirdiğini açıkladı. İşbirliğ kapsamında, VRTech’in sanal gerçeklik çözümleriyle Wargaming’in oyun tasarımı ve görsel efektlerdeki uzmanlığının aynı […]

14.08.2017 | ulasufuk

Oyun ve teknoloji dünyasının iki önemli ismi lokasyon bazlı VR deneyimleri için el sıkıştı

Dünya çapında milyonlarca oyuncusu bulunan oynaması bedava, 2. Dünya Savaşı temalı World of… serisiyle ün yapan Wargaming, bugün itibariyle Rus teknoloji şirketi VRTech ile güçlerini birleştirdiğini açıkladı. İşbirliğ kapsamında, VRTech’in sanal gerçeklik çözümleriyle Wargaming’in oyun tasarımı ve görsel efektlerdeki uzmanlığının aynı potada eritilmesi yatmakta. İki şirket bu sayede oyunculara kapsamlı ve nitelikli sanal gerçeklik deneyimleri sunmayı amaçlıyor.

Lokasyon bazlı VR’ı yeni bir seviyeye taşıma fırsatını kaçıramazdık,” diyen Wargaming Araştırma ve Geliştirme Direktörü Aleksandr Zezulin konula ilgili düşüncelerini, “Bu iş birliği sayesinde sanal gerçekliği tek seferlik bir eğlence yerine sürekli olarak kullanılacak bir deneyim haline getirmeyi hedefliyoruz,” şeklinde ifade etti.

VRTech lokasyon bazlı sanal gerçeklik çözümleri ve CinemaVR ile PolygonVR teknolojileriyle ünlü bir Rus firması. 2016’da kurulan şirketin sanal gerçeklik stantları, Rusya’nın en büyük şehirlerinde 20’den fazla noktada kullanılmakta.

CinemaVR ve PolygonVR’ın Avrupa çıkartması ise bu yıl dünyanın en ünlü oyun fuarlarından gamescom’da, Wargaming’in sadece sektör uzmanlarına ve basına yönelik standında gerçekleşecek.

Konuyla ilgili daha fazla bilgi için http://gamescom.vrtech.global adresini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!