-->
Wargaming Gamescom 2017’ye Bomba Gibi Geliyor!

1400 metrekarelik bir alana yayılan ve şimdiye kadarki en büyük Wargaming standı olacağı belirtilen alanda, yepyeni oyun modları ve muhteşem bir Sabaton konseri sizleri bekliyor Avrupa’nın en büyük oyun fuarı olarak bilinen gamescom, bu yıl 22 Ağustos’ta kapılarını 340.000’den fazla ziyaretçiye açacak. Wargaming, Köln’ün ünlü etkinlik alanı Koelnmesse’de gerçekleşecek olan fuara şimdiye kadarki en büyük […]

07.08.2017 | ulasufuk

1400 metrekarelik bir alana yayılan ve şimdiye kadarki en büyük Wargaming standı olacağı belirtilen alanda, yepyeni oyun modları ve muhteşem bir Sabaton konseri sizleri bekliyor

Avrupa’nın en büyük oyun fuarı olarak bilinen gamescom, bu yıl 22 Ağustos’ta kapılarını 340.000’den fazla ziyaretçiye açacak. Wargaming, Köln’ün ünlü etkinlik alanı Koelnmesse’de gerçekleşecek olan fuara şimdiye kadarki en büyük standını inşa ederek damga vurmaya hazırlanıyor. Şirket 1400 metrekarelik alana yayılan dev standında, II. Dünya Savaşı tank simülasyonu World of Tanks’in PC ve konsol sürümlerinin yanı sıra tarihi savaş gemileri simülasyonu World of Warships’i oyuncularla buluşturacak. Fakat hiç şüphesiz bu yıl standın en büyük sürprizi, Creative Assembly tarafından geliştirilen ve yayımcılığını Wargaming’in üstlendiği Total War: ARENA’nın dünya prömiyeri olacak.

Gamescom, 6 yıldır Wargaming’in dünyanın dört bir yanından oyunseverlerle buluştuğu bir üs niteliği taşımakta. Şirketin 11 ülkede yer alan geliştirici ekiplerinin el birliğiyle ortaya koyduğu tarihi savaş araçları simülasyonları, bu yıl da fuara gümbür gümbür geliyorlar. Örneğin World of Tanks PC sürümünü gamescom’da deneyenler, devasa haritalarda yapılacak 30’a 30 tank savaşlarını ilk kez görme fırsatı elde edecek. Bunun dışında tüm haritaların tekrar elden geçirilmiş full yüksek çözünürlüklü versiyonlarıyla oyunun en yeni sürümünü bambaşka bir gerçeklik ve canlılıkta oynayacaklar.

Eğer tercihiniz konsollardan yanaysa gamescom’da World of Tanks Xbox One X’in dünya lansmanı sizleri bekliyor. Ayrıca konsol sürümlerine gelen War Stories PvE modunu da ilk kez burada deneyimleyebileceksiniz.

World of Warships sevenleri ise gamescom’da yepyeni gemiler bekliyor. İngiliz Kraliyet Donanmasının daha önce hiç görmediğiniz gemileri ilk kez gamescom’da olacak.

Wargaming’in bu yılki en büyük sürprizleri arasında Total War: ARENA’nın dünya lansmanı yer almakta. Yayımcılığını Wargaming’in üstlendiği, Creative Assembly’nin uzun zamandır beklenen tarihi savaş oyunu, ilk kez Wargaming standında oynanabilir olacak.

Elbette fuar alanında Wargaming’in sunduğu yegane şeyler yeni oyunlar veya mevcut oyunlara gelen güncellemeler olmayacak. Birbirinden eğlenceli dans şovları, e-spor maçları, stream yayınları, yarışmalar, geliştirici sunumları, özel konuklar ve resmi Wargaming ürünleriyle yapılacak çekilişler de ziyaretçileri bekleyenler arasında. World of Tanks’in reklam yüzü, Rocky filmlerinin unutulmaz Rus boksörü Ivan Drago rolünden tanıdığımız Dolph Lundgren de stantta olacak ve oyunseverlerle World of Tanks Action Star etkinliğinde yer alacak. Ziyaretçiler bu etkinlikte stantta yer alan stüdyo içerisinde Lundgren ile bir kısa filmde oynama fırsatı elde edecekler.

Bitti mi? Elbette bitmedi! İsveçin efsane metal gruplarından Sabaton, her yıl gamescom’un en heyecanla beklenen partisi olan Wargaming partisinde sahne alarak Köln’deki Palladium’u sallamaya hazırlanıyor. Wargaming sevenler arasından seçilecek 1500 talihli gamescom katılımcısı, World of Tanks ve World of Warships temalı bu partiye katılma, Sabaton’u canlı canlı seyretme fırsatı elde edecek.

Wargaming elbette oyun sektörünün önde gelen profesyonelleriyle de her yıl olduğu gibi, ziyaretçilere kapalı olan, sadece sektör çalışanları ve basına açık B2B alanında buluşacak. 22-25 Ağustos tarihleri arasında, Hall 2.2’de yer alan 400 metrekarelik Wargaming standında Wargaming’in önde gelen geliştiricileri ve üst düzey yöneticileri, Avrupa’nın her yerinden Köln’e gelmiş basın mensupları ve iş adamlarını ağırlayacaklar. B2B standında ayrıca HoloLens ve Tango deneyimleri, Rus VRTech partnerliğinde ilk kez Avrupa’da gerçekleştirilecek PolygonVR ve CinemaVR sunumları da ziyaretçileri bekliyor.

Wargaming CEO’su Victor Kislyi, konuyla ilgili düşüncelerini, “Wargaming ve hepsi hardcore oyuncu olan çalışanları için gamescom’da her sene kurduğumuz iki stant kilit önem taşıyor. Oyunlarımızdaki en yeni gelişmeleri paylaşacağımız ve oyunseverlere durmaksızın eğlenecekleri etkinlikler sunacağımız için çok heyecanlıyız. Köln’de oyuncu topluluğumuzla bir araya gelecek, onlardan bol bol geribildirim alacak ve umuyoruz ki gelen herkes için unutulmaz bir oyun deneyimi sunuyor olacağızGamescom bizim için aynı zamanda meslektaşlarımız ve olası yeni iş ortaklarımızla bir araya geleceğimiz daha güçlü bir geleceğe ve daha iyi oyunlara yol almak için planlar yapacağımız çok önemli bir etkinlik,” sözleriyle dile getirdi.

Son olarak Wargaming Labs çalışanları, 20-21 Ağustos tarihlerinde, yani hemen gamescom 2017 öncesi, yine Köln’de düzenlenen Respawn bünyesinde, Avrupa’nın her yanından gelen oyun geliştiricileri, yapımcılar ve öğrencilerle bir araya geliyor olacak.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz