-->
Gigantic’in New Corruption Güncellemesi Yeni Bir Kahramanla Çıkıyor

Corruption güncellemesinin yayında olduğunu duyurmaktan mutluyuz! Bu Gigantic’in çıkışından beri ilk büyük sürümü ve yeni Kahraman ve fitneci ORU’yu sunuyor! Bu orta-menzilli büyücü savaş meydanını tamamen yeni bir dizi araçla tanıştırıyor. Corruption güncellemesi, Özel Lobiler ve oyun-içi sesli sohbeti için Bas-Konuş anahtarı dahil bir sürü yeni sistem ve yenilik de içeriyor. Aşağıda ayrıntıları okuyabilirsiniz: Oru […]

16.08.2017 | ulasufuk

Corruption güncellemesinin yayında olduğunu duyurmaktan mutluyuz! Bu Gigantic’in çıkışından beri ilk büyük sürümü ve yeni Kahraman ve fitneci ORU’yu sunuyor! Bu orta-menzilli büyücü savaş meydanını tamamen yeni bir dizi araçla tanıştırıyor. Corruption güncellemesi, Özel Lobiler ve oyun-içi sesli sohbeti için Bas-Konuş anahtarı dahil bir sürü yeni sistem ve yenilik de içeriyor. Aşağıda ayrıntıları okuyabilirsiniz:

Oru The Fortune Teller

Yeni kahraman Oru, takım dövüşlerinde sivrilen, orta-menzilli bir hasar verici. Donanımı, yüksek hasar veren yeteneklerinin ve kitle kontrolü şeklinde takıma sunduğu katkının birleşiminden oluşuyor. Oru şu anda mağaza satışta olan ilk kılık setiyle sürülüyor. Oyuncular MordantVoracious ve Garrulous kılıklarını hemen alabilir!

Oru’yu iş üstünde izleyin: https://www.youtube.com/watch?v=I8c6PPJO-4k

Özel Lobiler

Bu sürüm Özel Lobilerin beta versiyonunu takdim ediyor! Bu özellik takımların, genel eşleştirme havuzuna girmeyi gerektirmeden 5×5 maçlar ayarlamasını sağlıyor. Beta bir özellik olduğu için amacımız, hızla tanıtmamızı sağlayacak şekilde, topluluğun kullanımı için sistemi gerçekleştirmek.

Bas-Konuş

Yeni Corruption güncellemesi, oyuncuların Gigantic’teki bazı yeni özellikleri ve rötuşları kullanmalarını sağlıyor. Buna, ayarlar menüsünde açılıp kapanabilen, sesli sohbet için merakla beklenen Bas-Konuş özelliği dahil. Ayrıca, üst seviyelerde daha kapsamlı oyun stratejisi imkanı sunan Creature Gestation mekaniğini yeniden getiriyoruz. Oyuncuların, düşman yaratıklar hala korunmasızken onlara saldırabilecekleri ve saldırıları karşılayabilecekleri bir penceresi olacak.

Gigantic GenCon’a katılıyor! 17 – 20 Ağustos tarihleri arasında, Indiana, Indianapolis’teki dünyanın en uzun süren oyun fuarında, geliştirici ekibi oyunu tanıtacak. Ayrıntılar için bu adresi ziyaret edin:

https://www.gogigantic.com/en/games/Gigantic/news/detail/10607924-gigantic-is-headed-to-gen-con

Gigantic, Motiga’nın geliştirdiği ücretsiz bir strateji kahraman nişancı oyunudur. Müthiş bir şekilde tasarlanmış, huzurlu ve cezbedici Gigantic, beş kişilik takımları ve onların devasa Muhafızlarını, çeşitli haritalardaki epik savaşlarda karşılaştırıyor. Oyuncuların rakip Muhafızı yenmek için birlikte çalışıp büyü, tüfek ve kılıçlarla durmaksızın savaştıkları bir atmosfer yaratmak için oyun, şiddetli çarpışmayla hızlı strateji ve beceriyi birleştiriyor.

Gigantic hakkında daha fazla bilgi için lütfen resmi web sitesini ziyaret edin: www.GoGigantic.com.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!