-->
En İyi Grafiklere Sahip 10 Oyun

Hayatımız Oyun ekibi olarak şimdiye kadar çıkmış en iyi  grafiklere sahip olduğunu düşündüğümüz 10 oyunu sizler için bir araya getirdik.   10. The Order 1886     Şehri gözetleyenler ise insanlığın tek koruyucuları, The Order (Birlik) olarak bilinen seçkin bir Şövalyeler grubudur. Güçlü bir tehdide karşı tarihin akışını sonsuza dek değiştirecek, yüzyıllarca süren bir savaşa katılın. […]

21.08.2017 | ulasufuk

Hayatımız Oyun ekibi olarak şimdiye kadar çıkmış en iyi  grafiklere sahip olduğunu düşündüğümüz 10 oyunu sizler için bir araya getirdik.
 

10. The Order 1886

 

 
Şehri gözetleyenler ise insanlığın tek koruyucuları, The Order (Birlik) olarak bilinen seçkin bir Şövalyeler grubudur. Güçlü bir tehdide karşı tarihin akışını sonsuza dek değiştirecek, yüzyıllarca süren bir savaşa katılın.

 

9. Ryse: Son of Rome

 

 
Ryse: Son of Rome’da Roma İmparatorluğu’nun kalbine yol alın ve savaşın dehşetini daha önce yaşamadığınız bir şekilde yaşayın. Crytek’in çığır açan oyunlar yapma geleneğini sürdürdüğü Ryse, oyuncuları kadim Roma’nın kanlı sahnesine götürürken PC sınırlarını zorluyor. Ryse: Son of Rome mücadelenin, vahşetin ve kahramanlığın hikâyesi.

 

8. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

 

 
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes’daki olayların üzerinden dokuz yıl geçmiştir. Snake, (şimdi Big Boss’un rolüne soyundu) uzun süren bir komadan uyanır. Militaires Sans Frontières’in karargahı ve Snake’in ana operasyon üssü Mother Base düşmüştür ve Snake’in hafızasında on yıllık bir boşluk vardır.

 

7. Battefield 1

 

 
Kuşatma altındaki bir Fransız şehrinin sokaklarından, İtalyan Alplerinin geniş, açık alanlarına ve Arap kum tepelerine kadar çok çeşitli cephelerde savaşlar verin. Büyük çaplı çarpışmalara ister piyade olarak; isterseniz de tank, motosiklet, çifte kanatlı uçak ve dev savaş gemileri gibi kara, hava ve deniz taşıtlarını kullanarak dâhil olun.

 

6. Grand Theft Auto V

 

 
Cesaret isteyen bir dizi soygunu yapmak için her şeyi riske atan Michael, Franklin ve Trevor isimli üç farklı suçlunun hayatını yaşayın.

 

5. Tom Clancy’s The Division

 

 
New York Şehri, bugün Kara Cuma’nın heyecanı sırasında şehri vuran beklenmedik bir salgın. Sosyal hizmetler teker teker çöker. Sadece günler içinde gıdasız ve susuz kalan toplum kaosa sürüklenir.

Siz bağımsız olarak çalışma eğitimi almış taktiksel ajanlardan oluşan özerk bir birliksiniz. Göreviniz: Kalan insanları korumak ve umudu yeşertmek.

 

4. Rise of the Tomb Raider

 

 
Lara Croft’un epik köken hikâyesinin devamına katılın ve ölümsüzlüğün sırlarını ele geçirmek için ilk mezar yağmalama görevine çıkın.

Yeni ve ölümcül oklar yapmak için alet edevatları alarak zorlu bir ortamda hayatta kalın ve Lara’nın yeteneklerini kullanarak hayvanların izini sürüp avlayın, özel kıyafetler ve yaylar yapın. Düşmanları alt etmek için gizlilik ve çeviklik özelliğinizi kullanın ve düşman bölgesinde hızlıca hareket edin, yüksek tepeleri tırmanın, kayalıkların ve resiflerin arasından atlayın ve Lara’nın kancasını kullanarak inanılmaz yüksekliklere ve baş döndüren ayrıntılara sahip manzaralara ulaşın.

 

3. Uncharted 4: A Thief’s End

 

 
Uncharted 3: Drake’s Deception’da yaşanan olayların üzerinden geçen üç yıldan sonra Nathan Drake, servet avcılığı dünyasını büyük ölçüde arkasında bırakır. Fakat Drake’in kardeşi Sam, hayatını kurtarması için ondan yardım ister ve Drake’e karşı koyamayacağı bir macera teklifi sunmasıyla kaderin yön değiştirmesi fazla uzun sürmez.

Kaptan Henry Avery’nin uzun zaman önce kaybolmuş hazinesinin peşine düşen Sam ve Drake, Madagaskar ormanlarının derinliklerindeki korsan ütopyası Libertalia’yı bulmak için yola koyulur. Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu, oyuncuların Avery’nin hazinesini aramaları için orman adalarına, uzaklara yayılmış şehirlere ve karla kaplı dağlara kadar tüm dünyada geçen bir yolculuğa götürüyor.

 

2. The Witcher 3: Wild Hunt

 

 
iz Rivia şehrinden Geralt’sınız. Çevrenizde bulunan Kuzey Krallıkları’ndaki kasabalar ve yerleşim yerleri, uyanır uyanmaz ardında kana boyadıkları yıkım bırakan, sadece Vahşi Av olarak bilinen, öteki dünyaya ait işgalci bir ordu tarafından yerle bir ediliyor.

Vahşi Av ile şiddetli bir mücadeleye hazırlanırken, karmaşık ve sürükleyici bir hikayeyi ortaya çıkaracak ve unutulmaz karakterlerle tanışacaksınız. Kuzey Krallıkları’nı keşfettikçe, her köyde, ormanda ve gölgede bulunan gizemleri gün yüzüne çıkaracaksınız.

 

1. Horizon Zero Dawn

 

 
Doğanın unutulmuş bir medeniyetin harabelerini ele geçirdiği yemyeşil bir post apokaliptik bir dünyada insanlığın direnişi ilkel avcı kabilelerinde devam etmektedir. Yeni yabani hayatta egemenliği, bilinmeyen bir kökene sahip korkusuz mekanik canavarlar olan Makineler tarafından gasp edilmiştir.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!