-->
En İyi 10 Xbox One Exclusive Oyunu

Hayatımız Oyun ekibi olarak şimdiye kadar Xbox One platformuna çıkmış en iyi 10 Exclusive oyunu sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Öncelikle bu eşsiz güzellikteki oyunları bizlere sunan tüm oyun firmalarına Saygı ve Sevgilerimizi sunuyoruz. Exclusive oyunlar sizlerinde bildiği gibi sadece o platform için hazırlanan ve oyun platformlarının can damarını oluşturan nadide oyunlarıdır. Bunlardan çoğu Efsane oyunlar arasına […]

21.08.2017 | ulasufuk

Hayatımız Oyun ekibi olarak şimdiye kadar Xbox One platformuna çıkmış en iyi 10 Exclusive oyunu sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Öncelikle bu eşsiz güzellikteki oyunları bizlere sunan tüm oyun firmalarına Saygı ve Sevgilerimizi sunuyoruz.
Exclusive oyunlar sizlerinde bildiği gibi sadece o platform için hazırlanan ve oyun platformlarının can damarını oluşturan nadide oyunlarıdır. Bunlardan çoğu Efsane oyunlar arasına girmiş ve seri haline dönüşmüşlerdir. İşte o başyapıtlardan bizlere göre en iyi on tanesi…

 

10. RYSE: SON OF ROME

 

 
Ryse: Son of Rome’da Roma İmparatorluğu’nun kalbine yol alın ve savaşın dehşetini daha önce yaşamadığınız bir şekilde yaşayın. Crytek’in çığır açan oyunlar yapma geleneğini sürdürdüğü Ryse, oyuncuları kadim Roma’nın kanlı sahnesine götürürken xbox one sınırlarını zorluyor. Ryse: Son of Rome mücadelenin, vahşetin ve kahramanlığın hikâyesi.

 

9. D4: DARK DREAMS DON’T DIE

 

 
Zamanın içinde seyahat eden bir dedektifin karısının önleyemediği bir cinayete kurban gitmesini çözmesi gerekmektedir. Onun bu doğaüstü yeteneğini kullanıp “memento” adı verilen nesnelere dokunarak yaşayan geçmişin derinliklerine “dalın” ve karısının ölümünün ardındaki gerçeği bulun.

 

8. TITANFALL

 

 
AYRI SATILAN XBOX LIVE GOLD GEREKLİDİR. Call of Duty ve Call of Duty’nin arkasındaki diğer önemli geliştiricilerin elinden çıkan Titanfall, yüksek tempolu, hiper kenetik dikey bir savaş ortamı sunarak oyunculara savaş Pilotu ve ağır zırhlı Titan olarak kendi yöntemlerine göre savaşma özgürlüğü veriyor. Titanfall deneyiminiz; epik, dramatik bir filmle akıcı, yürekleri hoplatan bir multiplayer oyunun bir araya geldiği bir dünyada geceçek.

 

7. QUANTUM BREAK

 

 
Zamanın kendisini parçalayan küçük bir ânın ardından iki kişi değişmiş ve olağanüstü yetenekler kazanmıştır.
Birisi zamanda yolculuk edebilmektedir ve bu gücü kontrol edebilmeyi kafaya koymuştur. Diğer ise bu yeni yeteneklerini onu alt etmek ve zaman kendisini tamir edilemez bir şekilde parçalamadan önce onu tamir etmek için kullanmaktadır. İkisi de büyük zorluklarla karşılaşacak ve geleceği şekillendirecek dramatik seçimlerde bulunacaklardır.

Quantum Break benzersiz bir tecrübe; bir kısmı sert bir aksiyon oyunu, diğer kısmı ise yıldız bir oyuncu kadrosuna sahip (başkarakter Jack Joyce rolünde Shawn Ashmore, düşmanı Paul Serene rolünde Aidan Gillen ve Jack’in dahi kardeşi William rolünde Dominic Monaghan) heyecan dolu bir live-action dizi.

Quantum Break güçlü hikâye anlatımıyla, zengin karakterlerle ve Remedy Entertainment’in meşhur kırılma anlarıyla dolu. Oyun içinde yapacağınız seçimler oyun ile dizinin bu aksiyon dolu birleşiminde size kendinize ait bir tecrübe yaşatacak.

 

6. DEAD RISING 3

 

 
Dead Rising serisinin ikinci oyununun 10 yıl sonrasında geçen Dead Rising 3 şimdiden 1 milyonun üzerinde satış rakamlarına ulaşmayı başardı. Ulusal boyutta bir zombi saldırısı sırasında meydana gelen, Los Perdidos şehrinde geçen hikâye genç bir tamirci olan Nick Ramos’un etrafında şekilleniyor. Ordu şehre saldırıp bütün nüfusu yok etmeden önce binlerce kana susamış zombinin arasından kaçmalıdır. Bunu yaparken yolda tanıştığı diğer sağ kalan kişilerden ve de inanılmaz çeşitlilikteki silah kombinasyonlarından bolca yardım alacak olan Nick çok geç olmadan şehirden kaçmak için yaratıcılığını konuşturmalıdır.

 

5. GEARS OF WAR 4

 

 
Tarihin en çok beğenilen video oyunu serilerinden birinde yeni bir efsane başlıyor. Köylerine yapılan saldırıdan kıl payı kurtulan JD Fenix ve arkadaşları Kait ve Del, artık sevdiklerini kurtarmalı ve bu korkunç, yeni düşmanın kaynağını keşfetmeliler.

 

4. HALO 5: GUARDIANS

 

 
Halo 5: Guardians, çeşitli modlarla destansı çok oyunculu deneyimleri, tam özellikli seviye geliştirme araçları ve şimdiye kadarki en dramatik Halo öyküsünü sunuyor.  Halo 5: Guardians diğer Halo oyunlarından daha fazla içerik, çoklu oyuncu mücadelesi ve çeşitlilik içeriyor!
 

3. SUNSET OVERDRIVE

 

 
Xbox One çıktığından bu yana kendisine özel çok iyi bir oyuna sahip olmamasının sıkıntısını çekiyordu. Sunset Overdrive sadece Xbox One’ın değil, yeni nesil konsolların en iyi oyunlarından birisi. Xbox One almak için bir bahane bulamadıysanız merak etmeyin, bu oyun sizi Xbox One sahibi yaptıracak kadar iddialı

 

2. ORI AND THE BLIND FOREST

 

 
Nibel ormanı ölüyor. Güçlü bir fırtınanın yıkıcı olaylar dizisini harekete geçirmesinin ardından alışılmadık bir kahramanın cesaret bularak evini kurtarmak ve ezeli düşmanıyla yüzleşmek için bir yolculuğa çıkması gerekmektedir. “Ori and the Blind Forest”, Moon Studios’un Xbox One için tasarladığı müthiş bir görselliğe sahip aksiyon ve platform oyununda, kaderinde kahramanlık olan genç bir yetimin hikayesini anlatıyor. El emeği çizimlerin, titizlikle canlandırılmış karakter performansının ve tamamen orkestraya uyarlanmış bir müziğin yer aldığı “Ori and the Blind Forest”, aşk, fedakarlık ve hepimizin içinde var olan umut hakkında son derece duygusal bir hikaye anlatıyor.

 

1. FORZA HORIZON 3

 

 
Horizon Festival’da sizin sözünüz geçer. Dilediğiniz her şeyi özelleştirin, arkadaşlarınızı işe alın ve kovun, Avustralya’yı dünyanın en iyi 350’den fazla aracıyla keşfedin. Açık yolun araçları, müzikleri ve özgürlüğüyle Horizon’un tadını çıkarın. Oraya nasıl ulaşacağınız size bağlı.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!