-->
Düşmana Korku Salan Osmanlı Tokadı “Deliçeri” Oyunu İle GameX’de

Osmanlı’nın düşmana korku salan öncü birliği gözüpek “Deliler Birliğinin” “Deliçeri” lakaplı fedaisinin maceralarını konu alan “Deliçeri Oyunu” 14-17 Eylül tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek “GameX 2017 Uluslararası Dijital Oyun Fuarı’nda” oyun tutkunlarıyla buluşacak. Türk şirketi İmagine Codes tarafından piyasaya sürülen “Deliçeri” adlı oyunda Yeniçeri Ocağı’na geçerek Deliçeri lakabını almış bir Osmanlı […]

30.08.2017 | ulasufuk

Osmanlı’nın düşmana korku salan öncü birliği gözüpek “Deliler Birliğinin” “Deliçeri” lakaplı fedaisinin maceralarını konu alan “Deliçeri Oyunu” 14-17 Eylül tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek “GameX 2017 Uluslararası Dijital Oyun Fuarı’nda” oyun tutkunlarıyla buluşacak.

Türk şirketi İmagine Codes tarafından piyasaya sürülen “Deliçeri” adlı oyunda Yeniçeri Ocağı’na geçerek Deliçeri lakabını almış bir Osmanlı fedaisinin giriştiği amansız mücadele konu ediliyor. Deliçeri, Osmanlı Devleti’nin en görkemli döneminde geçen oyunda Bizans kalelerinden birine sızıp kuşatma öncesi bilgi toplamaya çalışıyor ve kendisi için kolay olan bu görevi başarıyla yerine getiriyor. Fakat topladığı bilgileri ulaklar ile padişaha yolladıktan sonra geri dönmeye hazırlanırken kale kumandanının güzeller güzeli kızına gönlünü kaptırıyor ve Deliçeri için işler bir anda değişiyor. Kale kumandanı kuşatma başladığında kızını da yanına alıp kaçınca macera da başlamış oluyor. Oyun severler, tunç bilekli kahraman Deliçeri’nin karşısına çıkan tüm zorlukları aşarak sevdiği kıza kavuşması için kıyasıya bir mücadeleye girişiyor.

Imagine Codes tarafından geliştirilen platform run tarzındaki oyunda Deliçeri karakteri kontrol edilerek engellerin üzerinden zıplıyor, oyuncunun karşısına çıkan düşmanlar Osmanlı tokadıyla alt ediliyor. Karakter ve atmosfer tasarımından müziklerine kadar ince bir emeğin ürünü olan oyun, her yönüyle Osmanlı çizgileri taşıyor.

GameX’e 100’ü aşkın firma katılacak

Oyun tutkunlarını 12’nci kez buluşturacak olan “GameX 2017 Uluslararası Dijital Oyun Fuarı” Doğu Avrupa, Afrika ve Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetlerin en kapsamlı dijital oyun fuarı olma özelliğini taşıyor. Rönesans Fuarcılık tarafından düzenlenen GameX 2017’ye 100’ü aşkın yerli ve yabancı dijital oyun firma ve markası katılacak.

Muhteşem şovlar eşliğinde, PC ve Konsol Oyunları, eşsiz simülatör ve VR (Sanal Gerçeklik) deneyimleri, profesyonel e-spor takımları ve oyuncuları, son teknoloji oyuncu ekipmanları, fenomen haline gelmiş Youtuber ve streamerlar, çarpıcı cosplay etkinlikleri, sayısız ödül ile hediye ürünler, seminerler, paneller ve atölye çalışmaları da GameX 2017 Uluslararası Dijital Oyun Fuarı’nın etkinlikleri arasında yer alacak. YTÜ Robotik Otomasyon Kulübü’nün de katkılarıyla Türkiye’de bir oyun fuarında ilk kez Robot Savaşları da canlı olarak izlenebilecek.

Birbirinden eğlenceli aktivitelerin, oyun ve eğlence dünyasının lider firmalarının yer aldığı GameX 2017’ye katılmak isteyenler, günlük 10 TL’ye veya kombine olarak 4 gün için 30 TL’ye satışa sunulan biletlerini www.gamex.com.tr, www.biletino.com ve fuarın açık olduğu günler kapı gişesinden temin edebilecekler. Ana sponsor İş Bankası Maximum Kart ile alınacak online ziyaretçi biletleri yüzde 50 indirimli olacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!