-->
Gigantic Steam’de Resmi Lansmanını Yapıyor

Bugün Perfect World Entertainment ve Motiga Inc. Gigantic‘in Steam, Arc, Xbox One ve Windows 10 platformlarında resmi lansmanını duyurdu. Ücretsiz stratejik kahraman nişancısı, çeşitli kahramanları, görsel olarak çarpıcı yaratıkları ve devasa Muhafızları birleştiriyor. Rekabetçi oyunculara uygun, müthiş bir şekilde tasarlanmış, kaotik ve renkli Gigantic, Devasa Muhafızları olan 5 kişilik takımları, çeşitli haritalarda stratejik çarpışmalara sokuyor. […]

20.07.2017 | ulasufuk

Bugün Perfect World Entertainment ve Motiga Inc. Gigantic‘in Steam, Arc, Xbox One ve Windows 10 platformlarında resmi lansmanını duyurdu. Ücretsiz stratejik kahraman nişancısı, çeşitli kahramanları, görsel olarak çarpıcı yaratıkları ve devasa Muhafızları birleştiriyor.

Rekabetçi oyunculara uygun, müthiş bir şekilde tasarlanmış, kaotik ve renkli Gigantic, Devasa Muhafızları olan 5 kişilik takımları, çeşitli haritalarda stratejik çarpışmalara sokuyor. Oyun, şiddetli çarpışmayı ve hızlı takım çalışmasını birleştiriyor çünkü rakip Muhafızı yenmek için oyuncuların birlikte çalışıp büyü, tüfek ve kılıçlarla durmaksızın savaşmaları gerekiyor.

Motiga Genel Müdürü Chris Chung, “Oyuncuları Gigantic‘in hızlı ve renkli dünyasıyla tanıştırmaktan ötürü heyecanlıyız” dedi. “Ekibimiz benzersiz bir deneyim geliştirmek için inanılmaz bir gayretle çalıştı. Bize ve oyunun geliştirilmesi boyunca bize tutkuyla yardım eden, sürekli artan sayıdaki oyunculara katılın.”

Oyuna giriş yapan Steam oyuncuları, jetpack pilotu Beckett’in özel Taş Kalıntılar kostümünü alacaklar. Buna ek olarak, Arc’a giriş yapmak, oyunculara sinsi suikastçı Tripp’in Şimşek kostümünü kazandırırken Xbox One ve Windows 10 oyuncuları, dönen kılıç fırtınası Seri Tyto’nun Talaş kostümünü alacaklar.

Steam’e özel Taş Kalıntılar kostumü: http://store.steampowered.com/app/327690/Gigantic/ 

Gigantic‘in lansmanı metin sohbeti ve aksiyon dolu, kılıç kuşanan kahraman Ramsay ile geliyor. O, oyunun 19. Kahramanı, cidden ölümcül bir kılıç savuran, kurnaz bir ağır top. Oyunun orijinal listesine katılacak birçok karakterin en yenisi. Lansmanı takiben her ay için yeni bir kahraman planlandı.

Gigantic hakkında daha fazla bilgi için lütfen resmi siteyi ziyaret edin: www.GoGigantic.com.

Gigantic’in lansman içeriği için: https://perfectworld.box.com/v/GiganticOfficialLaunch



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.