-->
Fenerbahçe Galip, Türkiye Şampiyon!

Rift Rivals’da Ay Yıldızlı League of Legends Zaferi! League of Legends’da Bağımsız Devletler Topluluğu ve Türkiye’yi Moskova’da karşı karşıya getiren Rift Rivals heyecanı Türkiye’nin zaferiyle sonuçlandı. Grup aşamasında oynadığı 16 maçta 13 galibiyet alan Türkiye ekibini şampiyonluğa taşıyan takım, finalde rakibi Vega Squadron karşısında 3-0’lık skora imza atan ve turnuvayı namağlup tamamlayan 1907 Fenerbahçe Espor […]

11.07.2017 | ulasufuk

Rift Rivals’da Ay Yıldızlı League of Legends Zaferi!

League of Legends’da Bağımsız Devletler Topluluğu ve Türkiye’yi Moskova’da karşı karşıya getiren Rift Rivals heyecanı Türkiye’nin zaferiyle sonuçlandı. Grup aşamasında oynadığı 16 maçta 13 galibiyet alan Türkiye ekibini şampiyonluğa taşıyan takım, finalde rakibi Vega Squadron karşısında 3-0’lık skora imza atan ve turnuvayı namağlup tamamlayan 1907 Fenerbahçe Espor oldu.

League of Legends’da 13 farklı bölgenin en iyi takımlarını ezeli rakipleriyle karşı karşıya getiren bölgeler arası Rift Rivals etkinliği sona erdi. Türkiye Şampiyonluk Ligi’nde yer alan 4 takımın Bağımsız Devletler Topluluğu temsilcileriyle karşı karşıya geldiği uluslararası turnuvaya yenilgi yüzü görmeyen 1907 Fenerbahçe Espor damgasını vurdu.

Grup aşamasındaki tüm maçlarını kazanarak Vega Squadron ile final oynamaya hak kazananan 1907 Fenerbahçe Espor, 5 maçlık seride de rakibini 3-0 mağlup ederek Rift Rivals turnuvasında Türkiye Şampiyonluk Ligi’ni zafere taşıdı. 1907 Fenerbahçe Espor, böylece esporda ilk ciddi uluslararası başarısını kazandı.

Şampiyonluk Ligi Rüzgarı Dünya Espor Arenasında

Moskova’daki LCL Stüdyosu’nda gerçekleştirilen Rift Rivals turnuvasında Türkiye’yi Kış Mevsimi’ni ilk 4 sırada bitiren BAUSuperMassive eSports, Oyunfor.CREW, 1907 Fenerbahçe Espor ve Team AURORA temsil etti. Rakiplerimiz ise yine kendi bölgelerinde Kış Mevsimi’ni ilk 4 sırada tamamlayan Virtus.pro, Vaevictis eSports, M19 ve Vega Squadron oldu.

Rift Rivals turnuvasında favori olarak gösterilen Türkiye Şampiyonluk Ligi takımları, grup aşamasında oynadıkları 16 maçtan 13’ünü kazanarak turnuva boyunca üstünlüğü bir an olsun elden bırakmadı. Bu başarı, Türk takımlarının esporda kendini ne kadar hızlı geliştirdiğinin ve kısa zamanda ne kadar ilerlediğinin kanıtı olarak öne çıkıyor.

Şampiyonluk Ligi takımlarımızın zaferle döndüğü turnuvanın ödülleri, Türkiye’yi temsil eden 4 takım arasında eşit olarak paylaştırılacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!