-->
Antihero İnceleme

Keyifli Bir Mücadele… Tablet boyalı video oyunları, özellikle eşzamansız videoları büyülemektedir. Herkes Advance Savaşlarının ihtişam günlerini hatırlıyor mu, Game Boy’u birbirlerine üfleyen döner alarak bir grup arkadaşına geçiyor mu? Benzersiz bir deneyim, ve keşke daha fazlasını gördüğümüzde. Antihero çok kolay bir masaüstü oyunu olabilir. Türü andıran yavaş ilerleyen hassasiyetler ve kural setleri var, ancak güzel […]

15.07.2017 | ulasufuk

Keyifli Bir Mücadele…

Tablet boyalı video oyunları, özellikle eşzamansız videoları büyülemektedir. Herkes Advance Savaşlarının ihtişam günlerini hatırlıyor mu, Game Boy’u birbirlerine üfleyen döner alarak bir grup arkadaşına geçiyor mu? Benzersiz bir deneyim, ve keşke daha fazlasını gördüğümüzde. Antihero çok kolay bir masaüstü oyunu olabilir. Türü andıran yavaş ilerleyen hassasiyetler ve kural setleri var, ancak güzel resim ve animasyonlar hayata geçirilmesine yardımcı oluyor.

Nasıl oynuyorsun Zafer puanları oyunun adıdır. Birkaç farklı yolla elde edilen iş, gerekli puan miktarını (harita ile değişir veya değişebilir) almaktır; bu noktada maçın hemen biter ve kazanan ilan edilir. Bunu, “Üstün Hırsız” karakteriniz ve onun hırsızlar grubunun şapkalı olduğu dev bir tahtada dönerek yapacaksınız. Başlangıçta, haritayı (savaşın devasa bir sisiyle kaplı) tarar ve daha fazla nakit (birimler satın almak için) veya fenerler (yenileme satın almak için) gibi benzersiz ikramiyeler sunan binalarını yağma eder.

 

 

Evet, kaynaklar oyunun adıdır ve tüm meta, en kısa sürede hangi stratejinin en fazla zafer puanı tahakkuk ettirebileceğine karar vermenin etrafında döner. Yakalamak rakibinizin aynı şeyi yapıyor olması ve burunlarınızdan kaynaklarınızı veya zafer puanlarınızı çalmak için kendi birimleri veya Üstün Hırsızı yükseltebilmesidir. Yükseltmeler, “dönüş başına bir kez” modada oynanır ve Master Thieves, her şeyin düzgün olmasını ve dönüşlerin kısa olmasını sağlamak için (beşe yükseltilebilen) iki eylem alır.

 

 

Oyunun bir avuç haritasına yayılmış komplikasyonları engelleme, temel amacı budur. Verilen stratejinizi uygulamak için üç beceri ağacından (teknik, gizli ya da dövüş) seçim yapacaksınız, sonra tekrar tekrar ediyorsunuz. İlk başta, akışın en büyüleriydi ve birçok açıdan hala varım. Charles Dickens, karakter tasarımlarının büyüleyici ve unutulmaz olduğunu ve işlevlerini mükemmel bir şekilde sarmaladığından ilham aldı, bu nedenle yaptıklarını ikinci olarak tahmin etmenize gerek yok. Ancak, birkaç tweaks ve daha sağlam bir tek oyunculu bileşenden kesinlikle yararlanabilir.

Öğretici / kampanya tamamlandıktan sonra, biraz farklı kurallara (Masquerade, oyuncuların davetiyeleri çalarak toplara gizlice yaklaşmalarını gerektiren dört harita arasında) karşı mücadele ederek, en sevdiğim estetik açıdan The Wharf, sadece buharlı gemilerin sahipliğini istemenizi isterim Mekanik olarak gitmek benim için yeterli değildir). Yerel ve çevrimiçi çok oyunculu seçeneklere razı olmaya devam edersiniz, ancak dilerseniz 1v1 kibirden daha fazla varyasyon olmasını isterdim.

 

 

Bir tahta oyununun dengelenmesi zor. Bulmacanın her bir parçasının iyi ayarlanmış olduğundan emin olmanız gerekir; böylece bir strateji yüce hakim olmaz. Antihero, bu cepheden topraklanmış hissediyor, ama belki de çok temeldir. Birincisi, Üstat Hırsız, yenilmez oldukları her dönüşün sonunda bir ev mekanına geri dönmelidir. Bunun neden gerçekleştiğini anlıyorum, ancak zaten her şeyi izlemiş ve haritanın binalarının çoğundan yağmaladığınızda, oyundan daha az oyalanacak orta-geç oyun rolünü üstleniyor. Bu noktada, oyun türü sizi dövüş ağacına doğru itiyor ve eşleşmeden eşleşmeye kadar samey bir his veriyor. Master Thief’in bazı kaynaklar ya da eylem noktaları pahasına elendi ancak bir sonraki dönüşte geri gelebilmesi daha ilginç olabilirdi?

 

 

Yapmak istediğim birkaç koltuk stili tweaks var, ama bunların çoğu anıtsal değil. Antihero, kontrol etmeye değer harika tasarlanmış bir dünyaya ve daha fazlasını görmek istediğim bir dünyaya sahiptir. Bu esnada, gazla çalışan, çarpıtılmış Londra dönemine giren tek portalınız, güzel fakat sınırlı bir masaüstü video oyunudur.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!