-->
Voidu’da İndirimler Devam Ediyor

Türkiye’de kampanya ve çekilişler ile nam salan ve kullanıcılar tarafından oldukça beğeni toplayan Voidu, en büyük oyunlarda güzel indirimler devam ediyor! Voidu’da geçen hafta başlayan Football Manager 2017 kampanyası büyük ilgi gördü! Bu sebepten dolayı FM 2017 Voidu’da, 100 TL yerine sadece 30 TL’den oyuncularla buluşmaya devam edecek! Stoklarla sınırlı olacak olan bu kampanya Türkiye’deki […]

09.06.2017 | ulasufuk

Türkiye’de kampanya ve çekilişler ile nam salan ve kullanıcılar tarafından oldukça beğeni toplayan Voidu, en büyük oyunlarda güzel indirimler devam ediyor!

Voidu’da geçen hafta başlayan Football Manager 2017 kampanyası büyük ilgi gördü! Bu sebepten dolayı FM 2017 Voidu’da, 100 TL yerine sadece 30 TL’den oyuncularla buluşmaya devam edecek! Stoklarla sınırlı olacak olan bu kampanya Türkiye’deki tüm oyunseverlerin ilgisini bekliyor! Football Manager 2017’ye buraya tıklayarak ulaşabilirsin!

İndirimi devam eden oyunlardan biri ise tabii ki Tekken 7, Dünya’nın en özgün oyunlarından biri olan Tekken bildiğiniz gibi ilk oyundan beri, dövüş kategorisinin çıtasını inanılmaz bir seviyeye çıkartmış durumda, Sevdiğimiz klasik karakterlerin yayında 11 adet karakterin de oyuncularla buluştuğu Tekken 7, 149 TL yerine 125 TL’ye Voidu’da. Tekken 7’ye ulaşmak için buraya tıklayabilirsin.

Yaptığı çekiliş ve yarışmalarla da adını duyurmaya devam eden Voidu’da bu haftanın çekilişinde, tam üç adet oyun hediye ediyor! Pazartesi sonuçlanacak olan çekilişi kazanan 3 kişi istediği oyunu seçebilme hakkına sahip olacak! Buraya tıklayarak Voidu Karne Çekilişine katılabilirsin!



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!