-->
Ubisoft E3 2017 İçin Yeni Oyun Dünyaları ve Eğlence Deneyimlerini Hazırladı

Ubisoft, Far Cry 5 ve South Park: The Fractured But Whole hakkında daha fazla bilgi verecekleri ve Assassin’s Creed, Just Dance ve  The Crew oyunlarının son versiyonları ile ilgili detayları paylaşacakları E3 2017 planlarını hazırladı. Ayrıca, Ubisoft çeşitli platformlarda yeni başlıklar sunacak ve ziyaretçileri ve izleyicileri eğlenceyle dolu bir haftayla buluşturacak. “E3 yalnızca Ubisoft için değil tüm […]

02.06.2017 | ulasufuk

Ubisoft, Far Cry 5 ve South Park: The Fractured But Whole hakkında daha fazla bilgi verecekleri ve Assassin’s Creed, Just Dance ve  The Crew oyunlarının son versiyonları ile ilgili detayları paylaşacakları E3 2017 planlarını hazırladı. Ayrıca, Ubisoft çeşitli platformlarda yeni başlıklar sunacak ve ziyaretçileri ve izleyicileri eğlenceyle dolu bir haftayla buluşturacak.

“E3 yalnızca Ubisoft için değil tüm sektörümüz için bir heyecan ve gurur anıdır” diyor Ubisoft’un CEO’su ve kurucu ortağı Yves Guillemot. “En nihayetinde, Ubisoft oyunları dünyadaki yetenekli takımlarımızın toplu çabalarının, eğlencedeki en büyük isimlerle olan işbirliğimizin ve oyuncuların kendi katkılarının bir sonucudur. Bu nedenle, E3’te binlerce hayranın ve evde bizi izleyecek milyonlarca kişinin oyun dünyaları yaratma konusundaki eşsiz adımlarımızı ve onlar için hazırladığımız aksiyon dolu programı görmeleri için sabırsızlanıyoruz.”

Ubisoft’un E3 2017 Konferansı 12 Haziran Pazartesi günü saat 23: 00’de başlıyor. 40 dakikalık ön gösterim 22:20’de başlıyor. Ön gösterim ve konferans canlı olarak  Ubisoft.com, Ubisoft YouTube kanalı ve Ubisoft’un Twitch kanalından izlenebilecek. 13-15 Haziran’da E3 ziyaretçileri Ubisoft standında yeni oyunları oynayabilecek ve aktivitelere katılabilecek.

E3 2017 VİDEOSU İÇİN: TIKLAYIN

E3’te Ubisoft hakkında tüm bilgileri almak için



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!