-->
Türkiye Overwatch Şampiyonası’nda Gruplar Belli Oluyor

Monster Notebook’un ödül sponsoru olduğu Türkiye’nin ilk Overwatch Şampiyonası’nda grup kayıtları açıldı Dijital Sporlar ekibinin altyapısını hazırladığı ve Blizzard Entertainment’ın resmi izin verdiği Türkiye Overwatch Şampiyonası’nda gruplara kayıt aşaması başladı. 12 Haziran’a kadar sürecek kayıtların ardından 6 hafta sürecek grup ve final maçları yapılacak. Şampiyonada mücadele edecek takımların grupları belli olduktan sonra 13 Haziran’dan 19 […]

07.06.2017 | ulasufuk

Monster Notebook’un ödül sponsoru olduğu Türkiye’nin ilk Overwatch Şampiyonası’nda grup kayıtları açıldı

Dijital Sporlar ekibinin altyapısını hazırladığı ve Blizzard Entertainment’ın resmi izin verdiği Türkiye Overwatch Şampiyonası’nda gruplara kayıt aşaması başladı. 12 Haziran’a kadar sürecek kayıtların ardından 6 hafta sürecek grup ve final maçları yapılacak.

Şampiyonada mücadele edecek takımların grupları belli olduktan sonra 13 Haziran’dan 19 Temmuz’a kadar sürecek olan grup maçları yapılacak. Takımların toplam değeri 25.000 TL’yi bulan ödül havuzu için kıyasıya mücadele edeceği şampiyonada grup aşaması tamamlandıktan sonra ise ilk iki sırayı kapan takımlar Büyük Final’e katılmaya hak kazanacak.

Ödül havuzu HyperX, Monster Notebook, Viewsonic, Zotac, NVIDIA ve GPay tarafından oluşturulan şampiyonada ödül dağıtımı şu şekilde olacak:

  • 1. Takım: 1.800 TL para ödülü; 6 adet Zotac GTX 1060 AMP! Edition ekran kartı; 6 adet HyperX Alloy FPS klavye
  • 2. Takım: 900 TL para ödülü; 6 adet Viewsonic VX2457 Gaming Monitor; 6 adet HyperX Fury DDR4 4GB RAM
  • 3. Takım: 6 adet HyperX Cloud Stinger Kulaklık

Yıllar içerisinde pek çok ilke imza atan yerli oyun bilgisayarı üreticisi Monster da Türkiye’nin ilk Overwatch Şampiyonası’nın destekçileri arasında yer alıyor. Şampiyonanın en değerli oyuncusunu belirleyecek olan “Monster Valuable Player” (MVP) oylamasının ödülü, Monster Notebook’un canavarlarından ABRA A5 V10.2 Gaming Laptop olacak.

Gruplara kayıt aşaması 12 Haziran tarihine kadar sürecek.12 Haziran’dan sonra grupların belirlenmesi ile başlayacak 6 haftalık maç takvimi sonunda Büyük Final katılımcıları belli olacak. Katılım, kurallar ve diğer konular hakkında detaylı bilgi almak ve kaydolmak için: http://overwatchsampiyonasi.com/



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!