-->
Star Trek Online: 13. Sezon Escalation, Konsol Kaptanlarının Emrinde

Güncelleme İle Birlikte PlayStation 4 ve Xbox One Platformlarına Yeni Bölümler ve Savaş Oyunları Geliyor Oynaması ücretsiz MMORPG’lerin önde gelen yapımcısı Perfect World Europe B.V. ve Cryptic Studios, bugün Star Trek® Online: 13. Sezon Escalation’ın PlayStation®4 ve Xbox One platformlarına geldiğini duyurdu. Bölümlerden oluşan yeni içeriğin ve özelliklerin kilidi, Star Trek serisi temelinde kurgulanan ve […]

07.06.2017 | ulasufuk

Güncelleme İle Birlikte PlayStation 4 ve Xbox One Platformlarına Yeni Bölümler ve Savaş Oyunları Geliyor

Oynaması ücretsiz MMORPG’lerin önde gelen yapımcısı Perfect World Europe B.V. ve Cryptic Studios, bugün Star Trek® Online: 13. Sezon Escalation’ın PlayStation®4 ve Xbox One platformlarına geldiğini duyurdu. Bölümlerden oluşan yeni içeriğin ve özelliklerin kilidi, Star Trek serisi temelinde kurgulanan ve oynaması %100 ücretsiz olan MMORPG’yi keşfeden konsol oyuncuları için açıldı. Bunların içinde kaptanların Tzenkethileri püskürtmek için Lukarilerle işbirliği yaptığı yeni bir bölüm ve seslendirmesini Denise Crosby’nin yaptığı Sela of Romulus merkezli bir ek bölüm mevcut. 13. Sezon ile birlikte aynı zamanda oyuncuların 5’e 5 bir rekabetçi PvE senaryosunda ödül toplamak için yarıştıkları yeni bir sistem olan Savaş Oyunları da geliyor.

13. Sezon – Escalation‘ın yeni fragmanını izleyin: https://www.youtube.com/watch?v=C69qJDLl8qc 

13. Sezon – Escalation, Kaptan Kuumaarke’nin mürettebatını eski gezegen vatanları New Kentar’a doğru bir yolculuğa çıkarmasıyla başlıyor. Kaptanlar, siyasi entrikalarla dolu ve her köşesinde tehlikenin kol gezdiği, canlı ve hareketli bir şehir bölgesini keşfederken Lukarilere katılıyor. Doğru yoldan sapmış olan ve New Kentar’ın ayını mahvetme tehditleri savuran Tzenkethiler tarafından görevlerine çok geçmeden taş koyuluyor.

Tüm bu olaylar, 13. Sezon’un yayınlanmasıyla birlikte erişime açılan iki bölümden biri olan “Mirrors and Smoke”ta vuku buluyor. Konsol oyuncuları, Denise Crosby’nin seslendirdiği Romulan Empire İmparatoriçesi Sela’nın rol aldığı “Survivor” adlı bölüme de erişebilirler. PlayStation®4 ve Xbox One kaptanları, artık ilk kez Savaş Oyunlarına erişebiliyorlar. Bu yeni sistemde onları bulmacaları çözecekleri, yıldız gemileriyle yarışacakları ve içinde sınıfa özel yıldız gemisi teçhizat setlerinin de olduğu ödüller uğruna kıyasıya çarpışacakları iki 5’e 5 kuyruk bekliyor.

Bunun yanında, 13. Sezon’la birlikte beşer oyuncudan oluşan iki takımı cazip ödüller kazanmak için karşı karşıya getiren yeni rekabetçi PvE senaryoları olan Savaş Oyunları Sistemi geliyor. “Core Assault”, uzayda geçen 5’e 5 bir Convergence sınıfı senaryosu. Burada kaptanların iki uçuş kolu, Adelphous System’daki bir uzay istasyonunda bulunan bitiş çizgisini göğüslemek için yarışıyor. “Binary Circuit”, kaptanların bulmacaları çözmeye çalıştıkları ve bir Borg Co-operative Cube içinde farklı zorluklarda yarıştıkları, karada geçen, 5’e 5, Gauntlet sınıfı bir senaryo.

Kazanılacak yeni Şöhretler de oyuncuları bekleyenler arasında. Yeni Savaş Oyunları kuyruklarının ödülleri arasındaki Competitive Marks ve Assessed Stratagems karşılığında sınıfa özel teçhizat setleri alınabiliyor. Kaptanlar, yıldız gemilerini bu üç setten istediğiyle donatabiliyor veya setleri tek tek uygun gördükleri şekilde karıştırabiliyor.

Konsol kaptanları, 8 Haziran ile 20 Temmuz tarihleri arasında Risa’ya giderek buradaki Lohlunat Festivali’ne katılabilir. Star Trek Online’ın Xbox One ve PlayStation®4 platformlarındaki açılış niteliğindeki yaz etkinliği, kaptanları yüzdürücülerin üzerinde dolaşıp bütün adadaki görevleri tamamlamak üzere gezegenin lüks Summer Resort’una davet ediyor. Petler, kostümler, powerboard’lar ve Vorgon Xyfius Heavy Escort [T6] ile takas edilebilen Lohlunat Ödül Kuponları ödüllerden bazıları.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!