-->
Star Trek: Bridge Crew İnceleme

Bazıları için, USS Enterprise’ın pilot uygulaması bir çocukluk hayalidir. Oyunlar, böyle bir tecrübeyi genellikle bir MMORPG veya strateji unvanını beğenirdi. PSVR, Oculus Rift ve HTC Vive gibi VR cihazlarının PC ve PlayStation 4’teki çok oyunculu servislerle birleşmesiyle birlikte bu rüyanın nihayetinde (sanal) gerçeklik haline gelebileceği düşünülüyor. Red Storm Entertainment’ın Star Trek: Bridge Takvimi geçen ay […]

01.06.2017 | ulasufuk

Bazıları için, USS Enterprise’ın pilot uygulaması bir çocukluk hayalidir. Oyunlar, böyle bir tecrübeyi genellikle bir MMORPG veya strateji unvanını beğenirdi. PSVR, Oculus Rift ve HTC Vive gibi VR cihazlarının PC ve PlayStation 4’teki çok oyunculu servislerle birleşmesiyle birlikte bu rüyanın nihayetinde (sanal) gerçeklik haline gelebileceği düşünülüyor. Red Storm Entertainment’ın Star Trek: Bridge Takvimi geçen ay çıktığından beri VR oyuncağımın temel dayanağını oluşturdu ve mürettebatın üyesi olmaktan daha mutlu olamadım.

Star Trek: Köprü Ekibi, benzer düşünen çevrimiçi insanlarla çevrimiçi olarak katılabileceğiniz ve dörtlü bir partiyle meşgul olduğunuz zaman en çok parlıyor. Bilgelik sahibi olmak ve oyun oynamak yardımcı olur, ancak önemlidir. Elbette, Yüzbaşı rolünü üstlenmeyi planlıyorsanız, anında sipariş verme konusunda rahat olmanız iş gereksiniminizdir. Neyse ki, bir Playstation VR’de Bridge Crew oynuyorsanız, Playstation Kameraya yerleştirilmiş sağlam bir mikrofonunuz zaten var. Ama benim gibiyseniz ve daha destekleyici bir rol oynamayı tercih ederseniz, yalnızca hızlı bir “evet efendim” vererek bile yeterlidir. Sonuçta, Star Trek: Köprü Mürettebatının sosyal bir deneyim olması ve herkesin sessiz kalması halinde hayatınızı ekip mürettebatınızın (ve kadınların) eline geçirmesinin kötü bir zamanı olacak.

 

 

Ses tellerine dinlenmek isterken yine de USS Aegis’i denemek isteyen Star Trek: Bridge Crew, çevrimiçi oynamadan önce her bir rolün asılmasını sağlamak için iyi bir eğitim zemini olarak hizmet veren eksiksiz bir tek kişilik oyun deneyimi sunar. . İnan bana, istediğiniz en son şey, seyir görevlisi olmak ve bir Yıldızfilosu gemisinin nasıl pilot edileceği hakkında hiçbir fikriniz yoksa. Köprü Ekibi, kendisi tarafından oynamak için en eğlenceli deneyim değildir, ancak dört kişilik bir mürettebat yönetmek için birkaç yeni adım vardır. Oyuncular ya akıllı radyal bir menü aracılığıyla kaptanın koltuğunun rahatlığı ile komutlar verebilir veya daha eli bir yaklaşım almak istiyorsanız, istediğiniz zaman bu role atlayabilir ve USS Aegis’i doğrudan yönlendirin.

USS Aegis (veya Enterprise) ‘da hangi rolü alırsanız yapın, görevinizde asla yalnız kalacağınızı unutmayın. Dürtü Çözmek başlatmak istediğinizi varsayalım. Bir rota çizmek için Kaptan’a, motorları çalıştırmak için Mühendislik’e ve tekneyi çözgü noktasına doğru yönlendirmek için bir Helmsman’a ihtiyacınız olacak. Emirleri havlıyor ve geminizin SpaceTem’de gemi tutulmasını önlemek için karmaşık altprogramlar olmayabilir, ancak mürettebat kendi kanalını bulur ve birbirlerine emir verirlerse, görevlerin akışı o kadar tatmin edici olur ki.

 

 

Star Trek: Bridge Crew’daki misyonların birçoğu klasik Gene Roddenberry evreninin hayranlarına aşinalık hissetmelidir. Starfleet Akademisyenlerinin, Kaptan’ın manto’sunu alması ve en çok ödül alan senaryoya girmesi için akıllıca bir hareket vardı: The Kobayashi Maru. Bunun ötesinde, her iki kampanya senaryosundan ve rastgele oluşturulmuş görevlerden alınan bir skor, USS Aegis’in köprü mürettebatı için güzel bir muharebe çatışması yelpazesi sunmaktadır.

Ubisoft Star Trek: Köprü Mürettebatını tamamen oturmuş bir performans yaparak VR unvanındaki hareketi konuya ilişkin olağanüstü bir işi yapıyor. Bununla birlikte, komutları vermek istediğiniz sandalyenin türüne bağlı olarak konum takibi biraz kapalı olabilir. Ben, ben, Ikea’dan fantezi bir hipster koltuğa sahip olmanız gerekir (bilmeniz gerekenler), bu esasen Red Storm’un tasarlamış olabileceğinden daha geriye dayanan sallanan bir sandalyedir. Bunu telafi etmek için koltuğumun üstünde oturup tekrar oturmadan Seçenekler düğmesini basılı tutarak kamerayı sıfırlamak için yeni bir numara buldum. O olmadan, Kaptan’ın koltuğundaki kontrol panellerine dokunmak için koltuğumun yanından ellerimi asmak zorunda kalırdım. Star Trek’i ilk kez açtığınızda biraz zorluk çekebilir: Bridge Crew ve umarım Red Storm gelecekte uygun bir çözüm bulabilir ancak sanırım bunun sadece sanal Starfleet üyelerimizi etkilediğini düşünüyoruz. Oynamak için standart bir sandalyem var.

 

 

Bir konfor açısından, Star Trek: Köprü Ekibi, uzun süreler boyunca zevk alabileceğiniz ender VR başlıklarından biridir. Oturmuş bir deneyim olmak yardımcı olur, ancak eylem bile tüm mürettebat için daha rahat olmak için daha yavaş ilerlemektedir. Hareketin sık sık dolaştığı ve oyuncuların her açıdan haberdar olması gereken RIGS gibi bir oyun, kısa oturumlarda en iyi oynanır. Star Trek: Bridge Crew, bir seferde birden çok görevi yürüdüğünde bile, daha rahat bir oyun tarzı olarak tasarlanmıştır. Spaceteam ile aynı seviyede karmaşıklık olmayabilir, ancak birden fazla hedefi koltuğunuzun rahatlığında hokkabazlık etmek bu VR’ye özel olarak oldukça iyi hissettiriyor.



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.