-->
PS4 Satışları Dünya Çapında 60.4 Milyona Ulaştı

Sony Interactive Entertainment, PlayStation 4’ün 11 Haziran itibari ile satış rakamını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre konsol, çıkışından 11 Haziran’a kadar olan süre içinde dünya çapında 60.4 milyon adet sattı. 11 Haziran itibari ile perakende ve PlayStation Store üzerinden yapılan dijital satışları içeren PlayStation 4 yazılımı satışlarının ise 487.8 milyon kopya olduğu açıklandı. Sony ayrıca rakamsal bazı bilgiler daha paylaştı. […]

13.06.2017 | ulasufuk

Sony Interactive Entertainment, PlayStation 4’ün 11 Haziran itibari ile satış rakamını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre konsol, çıkışından 11 Haziran’a kadar olan süre içinde dünya çapında 60.4 milyon adet sattı.

11 Haziran itibari ile perakende ve PlayStation Store üzerinden yapılan dijital satışları içeren PlayStation 4 yazılımı satışlarının ise 487.8 milyon kopya olduğu açıklandı. Sony ayrıca rakamsal bazı bilgiler daha paylaştı.

  • PlayStation ekosistemi, Mart 2017 sonundan bu yana dünya genelinde aylık 70 milyon aktif kullanıcıya sahiptir.
  • PlayStation Plus, Mart 2017 sonundan itibaren 26.4 milyon abone sayısına sahiptir.
  • Dünya genelindeki aktif PS4 kullanıcıları, Mart 2017 sonundan itibaren platformda haftalık olarak toplam 600 milyondan fazla saat harcıyor.


Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz