-->
Paramanya’da Aile Kurma Zamanı

Paramanya’ya dev güncelleme ile yepyeni özellikler geliyor Türkiye’deki mobil oyun severlerin vazgeçilmez oyunu Paramanya’ya 1 Haziran 2017 tarihi itibariyle pek çok yeni özellik eklendi. Oyunda yapılan dev güncellemeyle gelen en dikkat çekici özellik ise oyuncuların Aile kurarak oyunu oynaması. Netmarble Games, Türkiye’nin en sevilen mobil oyunu Paramanya’da yapılan dev güncellemeyle birlikte oyuna yeni Aile Sistemi […]

05.06.2017 | ulasufuk

Paramanya’ya dev güncelleme ile yepyeni özellikler geliyor

Türkiye’deki mobil oyun severlerin vazgeçilmez oyunu Paramanya’ya 1 Haziran 2017 tarihi itibariyle pek çok yeni özellik eklendi. Oyunda yapılan dev güncellemeyle gelen en dikkat çekici özellik ise oyuncuların Aile kurarak oyunu oynaması.

Netmarble Games, Türkiye’nin en sevilen mobil oyunu Paramanya’da yapılan dev güncellemeyle birlikte oyuna yeni Aile Sistemi ve izleyici modu eklendiğini açıkladı. Güncellemede en çok dikkat çeken özellik ise oyuncuların artık bir aile kurarak oyun oynaması,aile üyeleriyle sohbet ederek birlikte görevler tamamlama imkanı olması.

Kendi aileni kur, sohbet et, maçları izle

Paramanya’ya eklenen benzersiz özelliklerden biri de oyuna katılmadan yapılan maçları izleyebilme imkanı olması. Oyuncular izleyici modunda arkadaşlarının maçlarını ve turnuvalarda oynanan maçları da izleyebilecek. Oyuncular aile sisteminde kendi ailesini kendisi yaratarak istediği oyuncuları davet edebiliyor, sohbet edebiliyor, ve haftalık aile sıralamasında yarışabiliyorlar. Ayrıca kurulan ailelerdeki oyuncular, aile içinde rekabet edebildikleri gibi, aile olarak kurulan başka ailelerle de mücadele edebilme özelliğine sahip olacaklar.

Paramanya oyun içi satın alma seçenekleriyle App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilir.

App Store: http://buff.ac/4d8a Google Play: http://buff.ac/4d8a

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi Paramanya web sitesini ve resmi Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!