-->
Nex Machina: Death Machine

Hızlı Macera… Housemarque PlayStation 4 zaten oyun bir dizi yayımladı ve bu hepsi çok iyi iyi skor biliyorlardı. Sadece eleştiri geliştirici ağırlıklı aynı türe, yani atıcılar yapan olmasıdır. Sorun büyük ihtimalle bir noktada yorgun Housemarque olacağı olmasıdır. Ancak, diğer Resogun arasında arkasındaki ekip, burada lake vardır ve Nex Machina yine bir atıcı olmak olduğunu. Ancak, […]

22.06.2017 | ulasufuk

Hızlı Macera…

Housemarque PlayStation 4 zaten oyun bir dizi yayımladı ve bu hepsi çok iyi iyi skor biliyorlardı. Sadece eleştiri geliştirici ağırlıklı aynı türe, yani atıcılar yapan olmasıdır. Sorun büyük ihtimalle bir noktada yorgun Housemarque olacağı olmasıdır. Ancak, diğer Resogun arasında arkasındaki ekip, burada lake vardır ve Nex Machina yine bir atıcı olmak olduğunu. Ancak, onlar öncekinden farklı bir şey yapmış. Bu kez Eugene Jarvis yardım aldık.

Muhtemelen kim bu Bay Jarvis hiçbir fikrim yok oldukça iyi. En iyi adam efsanevi atari oyunları ile tanınır – değil tarz demek, ancak gerçek çarşı dolapları – Böyle Robotron ve Smash TV gibi. İlk PlayStation 4 başlık Housemarque, Resogun, ayrıca Jarvis, yani Defender oyununa dayanıyordu. Nex Machina dayanır ile yine bu adamın başlığını bir oyun yaptı, ama efsane şimdi de kendisi oyun yapmak için yardımcı ev getirdi tesis edilir. Eğer onun büyük atıcı arcade dolaplar için bilinen bir adam ile birleştirmek gerekir ne kadar iyi atıcı bilen bir geliştirici iseniz Ve ne alabilirim? Sonra havai fişek

 

 

Nex Machina Robotron ve Smash TV gibidir. Hem kapalı bir arenada gerçekleşecek ikiz sopa tetikçiler. Housemarque yeni oyun daha değişik seviye tasarımı ile biraz daha büyük ortamları kullanır. Eylem hala yukarıdan tekrar gösterilir ve çekim gelmek her şeyi planlanmaktadır. düşman sayıları hızlı bir tepki, bir artı sunulan o kadar büyüktür. Böylece sürekli oyuna dikkatinizi çünkü oyun hemen çok yoğun bir deneyim tutun yapar. Üstelik de insanları kurtarmak zorunda olduğunu, powerups ele almalıdır ve iyi gizlenmiş gizli düzeyleri ve insanlar arıyoruz başlayabilirsiniz katılıyorum.

Tabii Hızlı ve çılgın eylem pürüzsüz kare hızını ve kontrolünü gerektirir. Neyse ki, bu iyi organize iki durumda bulunmaktadır. Oyun saniyede 60 kare hızında çalışır ve aynı zamanda en kaotik anları tutar. Kontroller hakkında ben kısa olabilir; Bu mükemmel. Oyun bir rüya sürüş gibi gösterir ve hatalar dolayısıyla kendinize gerçekten kaynaklanmaktadır. Katı kare hızına ve ince kontrolü ile kombine oyun oyunu çok yüksek eğlenceli faktörüne sahip olmasını sağlar. Orada başka hangi oyun görsel olarak değil sadece iyi görünüyor da, ama oyun kendisi daha yüksek bir seviyeye yükseltir. Bu göstermek için neredeyse sabit orgazm sağlayan diğer yağlı patlamalar ve küçük nüansları arasında yapılır.

 

 

daha da heyecanlı sunmak için, oyun zorluklar bir numarası vardır. En kolay seviye zaten oldukça uzun bir çaba gerektirir, ancak bir düzey yukarı gitmek, sonra eğlence gerçekten başlar. Onlar size ateş düşman komple baraj ve çok sayıda mermi düzenli birçok ilkel çığlık trompet bırakın ve bazen patlamalar ve ekranda görüntülenir böyle aptal. Nex Machina en iyi gerçekten saf oyun olduğunu. Ve evet, çok ölecek, ama yine fazla kargaşa dönmek sadece çok mutluyuz. sen ancak düşmanları onlarca kaçan yaparken son ödeme büyük gerçekten korkunç olmasıdır.

Arena Modu: oyun daha da lokal co-op modunda oyun ve güzel bir ekstra play yeteneği ile geliştirilmiştir. Burada kadar sayı olmalıdır bir dizi zorlukla olsun. Ancak, koşullar ancak vardır. Yani bazen süre sınırı ya da düşman normalden daha hızlı hareket eder. Bu zorluklar oyun mevcut seviyelerde merak yaptık, ama çok güzel bir ektir. Eğer tekrar yeni zorluklar kilidini açabilir puan veya şeyleri kazanabilir Çünkü karakterinizi özelleştirmek için satın. İkincisi itibaren çok fazla beklememelisiniz ama oyunda fazla saat bıçaklayarak size yine neden verir.

 

 

Hangi de güzel bir ek Nex Machina çevrimiçi leaderboard’ları özellikleri olmasıdır. Yani dünyanın her yerinden diğer oyuncularla puanları karşılaştırabilirsiniz. “Ama bu dünyayı sarsan değil mi?” Evet seni duymak, oyun eğlenceli ve buna ek çok öğretici kazandırmaz. tarafından size skorun tekrar izleyebilirsiniz Çünkü başkası meydana gelir. Yani taktik farklı oyuncu kullanmak ve bu tekrar öğrenilebilir görebilirsiniz. Ayrıca gizli çıkışlar ve rehineler tıkanmış nerede göreceğiz.

Nex Machina yüzden iyi bir sürü yapar, fakat maalesef bazı kusurları hala bulunmamakta bulunmaktadır. Bu nitpicking” başlıkları altında, fakat ona onlara isim vermek zorunda. Eğer bir güç kadar kaldırdı ettiyseniz ya da aynı örneklerin bir adamımı kaybettim eğer Resogun kullanılan yüzden vardır. Bu biraz ucuz hissediyor. Bu geliştirici artık burada ekstra çalışma için hareket varmış gibi olduğunu. bir şey daha dünyalar mevcut olsaydı İkincisi, incitmez almıştı. Şimdi gerçekten daha beklemek olamaz yani oyun az 20 Euro maliyeti, ancak iki veya üç ek dünyalar var eklenmesi durumunda, oyun daha iyi attı.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!