-->
Neverwinter’a Shroud of Souls’ta Bir Hayalet Ordusu Çöküyor

Kişiselleştirilebilir Lonca Sosyal Alanı, Oyuncu Ekipmanları ve The Cloaked Ascendancy Hikâye Örgüsünün Sonu Konsollara Geliyor Oynaması ücretsiz MMORPG’lerin önde gelen yapımcısı Perfect World Entertainment Inc. ve Cryptic Studios, Neverwinter: The Cloaked Ascendancy güncellemesi Shroud of Souls’un Xbox One ve PlayStation®4 platformlarında bugün yayınlandığını duyurdu. Cloaked Ascendancy’nin hayatta kalan son üyesi, maceracıları koca bir hayalet ordusu […]

21.06.2017 | ulasufuk

Kişiselleştirilebilir Lonca Sosyal Alanı, Oyuncu Ekipmanları ve The Cloaked Ascendancy Hikâye Örgüsünün Sonu Konsollara Geliyor

Oynaması ücretsiz MMORPG’lerin önde gelen yapımcısı Perfect World Entertainment Inc. ve Cryptic Studios, Neverwinter: The Cloaked Ascendancy güncellemesi Shroud of Souls’un Xbox One ve PlayStation®4 platformlarında bugün yayınlandığını duyurdu. Cloaked Ascendancy’nin hayatta kalan son üyesi, maceracıları koca bir hayalet ordusu toplamaya muktedir kötü bir eşyayı kullanabilen dragonborn bir kara büyücü gölgesine karşı uyarıyor. River District, Dungeons & Dragons serisi temelindeki oynaması ücretsiz MMORPG’nin loncaların Kalelerine, kooperatif ve rekabetçi oynanışa önemli iyileştirmeler getiren en yeni güncellemesinde yine tehdit altında.

Shroud of Souls‘un konsol yayını hakkındaki basın materyallerine buradan ulaşabilirsiniz: https://perfectworld.box.com/v/NWSoSXBOPS4

The Cloaked Ascendancy olayları artık durulduğuna göre, maceracılar kötü ruhların göz diktiği topraklara yönelerek güçlü bir kara büyücü düşmanı alt etmeye çalışmalı.
“Shroud of Souls”u mahzeninden çalma teşebbüsünden sonra ortalardan kaybolan dragonborn kara büyücü, şehri ele geçirecek bir hayalet ordusunu yönetmek için bir gölge olarak geri dönüyor. Neverwinter kahramanları, Morlanth lejyonlarına daha fazla güçlü ruh katmadan bu yaşayan ölü isyanını bastırmak zorunda.

Ekipmanlar özelliği, kişiselleştirilebilir bir Guild Hall’un da dâhil olduğu Kaleler geliştirmelerinin yanı sıra yeni bir “Marauders” etkinliği ve çok daha fazlası, Shroud of Souls güncellemesiyle Neverwinter’a gelmeye hazırlanıyor. Yeni başlayanlar için, maceracılar bundan böyle tüm Neverwinter faaliyetlerine uygun teçhizat ekipmanları oluşturabilecek. İster zindana dalma, çatışma, Kaleler ister PvP olsun, Ekipmanlar arasında hızlıca geçiş yapabilen oyuncular, bir faaliyetten diğerine çok daha hızlı geçebilecek.

Kişiselleştirilebilen Guild Halls, maceracılara yepyeni bir sosyal alanın yanı sıra loncalarının Neverwinter’daki başarılarını sergileyebilecekleri sayısız kişiselleştirme seçeneği sunuyor.

The Cloaked Ascendancy’nin dinamik “The Illusionist’s Gambit” çatışmasının ardından, yeni Kuşatma etkinliği maceracıları çok sayıda düşman dalgasıyla karşı karşıya getiriyor. Bu düşmanları yendikten sonra oyuncular, Kalelerini savunmaya devam edebilecek veya Kalenin gelişimine takviyede bulunmak için mevcut ödüllerini alabilecek.

Koruyucunun Jübilesi de bu hafta Neverwinter’ın tüm platformlarında olacak (20 – 27 Haziran). Şehir, oyunun dördüncü yıldönümünü kutlamak için konfetilerle ve türlü dekorasyon malzemeleriyle donatılacak. Maceracılar, Koruyucunun Jübilesi süresince Kılıç Sahili boyunca özel görevleri tamamlayıp ödülleri kazanarak Neverwinter’ın en yeni kilometre taşını kutlayabilir. Bu yılın kutlamalarında, oyuncular için yepyeni motivasyon kaynakları arasında bir Jubilee Unicorn, Shadow Dragon Throne, Firebreathing ifadesi veya Great Hall mobilyaları kazanma şansı sayılabilir. Dahası, Lord Neverember şehrin tüm cesur kahramanlarını hafta boyunca ücretsiz hediyelerle ödüllendirecek.

Neverwinter, dinamik savaşlar ve destansı zindanlar sunan, oynaması ücretsiz bir aksiyon MMORPG’sidir. Oyuncular, uçsuz bucaksız Neverwinter şehrini ve onun komşu topraklarını keşfe çıkarak Forgotten Realms’ın yaşayan tarihini öğrenir ve düşmanlarıyla yüzleşir. Neverwinter, PC’de mevcuttur ve Xbox One (Xbox Live Gold ile*) ve PlayStation®4 (PlayStation®Plus gerekmez) platformlarında dijital olarak ücretsiz oynanabilir.

*Xbox için Xbox Live Gold üyeliği gerekir (ayrı olarak satılır).

Neverwinter hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://www.playneverwinter.com adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.