-->
MARVEL Future Fight’a X-Men Karakterleri Geliyor, Heyecan Artıyor

Wolverine, Fırtına, Jean Grey, Rouge, Magneto hepsi bir arada Asya’da en hızlı büyüyen mobil oyun firması Netmarble Games, MARVEL Future Fight oyununa X-Men olarak bilinen mutant kahramanlardan, Cyclops, Jean Grey, Rogue, Fırtına, Beast, Wolverine ve düşmanları Magneto, Manyetizmanın Efendisi gibi çok önemli karakterlerin oyuna katılacağını açıkladı. Wolverine’i seçen oyuncular yeni bir Epik Göreve katılacak ve […]

09.06.2017 | ulasufuk

Wolverine, Fırtına, Jean Grey, Rouge, Magneto hepsi bir arada

Asya’da en hızlı büyüyen mobil oyun firması Netmarble Games, MARVEL Future Fight oyununa X-Men olarak bilinen mutant kahramanlardan, Cyclops, Jean Grey, Rogue, Fırtına, Beast, Wolverine ve düşmanları Magneto, Manyetizmanın Efendisi gibi çok önemli karakterlerin oyuna katılacağını açıkladı.

Wolverine’i seçen oyuncular yeni bir Epik Göreve katılacak ve bunu tamamladıklarında Cyclops, Fırtına, Beast ve Rogue açılarak oyuncuların kullanımına sunulacak.. Bu güncelleme ile birlikte oyuna, X-geni, M’Kraan Parçaları, M’Kraan Kristalleri ve Phoenix tüyü de ekleniyor. Oyuncular bu genlerle mutant karakterleri daha da güçlendirebilecek.

Efsane karakterler geldi

Netmarble Games Chief Global Officer Seungwon Lee “X-Men Marvel evreninin en özel kahramanlarını içeriyor. Bu güncelleme ile oyuncularımız Wolverine, Cyclops, Fırtına ve diğer X-Men’ler gibi efsane karakterlerle oynama fırsatını elde edecek ve yeni hikâyelerde epik görevler tamamlayacaklar.”

“Marvel Games’deki sağlam X-Men hayranları olarak bizler bu süper mutantların Marvel Future Fight’a katılmasından büyük heyecan duyuyoruz” diyen Marvel Games Executive Creative Director Bill Rosemann “En popüler X-Men kahramanlarını tanıtmak için onları oyuna katmak harika bir deneyim. Wolverine’in sivri pençeleri, Fırtınanın yıldırımları Marvel Future Fight oyuncularını bekliyor” dedi.

İki yeni kostüm var

X-Men’e ek olarak, oyuna iki yeni kostüm ekleniyor. Kristal olarak bilinen inhuman için bir kraliyet kostümü ve hayranlarının favorisi olan maskesiz özel Gwenpool kostümü. Bu güncelleme ile birlikte aynı zamanda Günlük Görevler de geliştirildi. Artık oyuncular bölümler yerine aşamalarda oynayarak, istedikleri malzemeleri elde edebilecekler. Ayrıca İçerik Durum Panosu adında yeni bir sistem de oyuna eklendi. Oyuncular bu panodan günlük limiti olan tüm eşyaları bir defada görebilecekler.
Tanıtım videosu: https://youtu.be/UU1KJYjzuSI

Karakter videosu: https://youtu.be/1r3jUskRNpg

MARVEL Future Fight’a katılan karakterlerin tam listesi:

  • Cyclops –Gözlerinden güçlü bir ışın gelen X-Men lideri.
  • Jean Grey –Aynı zamanda Phoenix olarak bilinen kozmik varlığa da dönüşebilen X-Men’in telepatik güçlere sahip kurucusu.
  • Wolverine –X-Men’in en ünlü karakterlerinden biri. İleri düzey iyileşme kapasitesine, adamantiyum’dan bir iskelete ve keskin pençeler sahiptir.
  • Fırtına – X-Men’in en güçlü ve saygı duyulan karakterlerinden biridir ve doğayı kontrol edebilir.
  • Beast –Mavi bir canavar gibi gözükse de Hank McCoy yüksek bir zekaya ve bilim aşkına sahiptir.
  • Rogue –X-Men’in düşmanlarından biriyken, onların en değerli üyelerinden biri haline gelen Rogue, çok kuvvetlidir ve dokunduğu herkesin gücünü alabilir.
  • Magneto –Manyetik alanları kontrol edebilme yeteneğine sahip Magneto, mutantların hayatta kalması için savaşmaktadır. Bazı davranışları nedeniyle X-Men’in baş düşmanı haline gelmiştir.

MARVEL Future Fight tüm dünyada App Store® ve Google Play™’de bulunmaktadır.

App Store®: https://itunes.apple.com/us/app/marvel-future-fight/id955705796

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.mherosgb

MARVEL Future Fight, hakkında daha fazla bilgi için lütfen tıklayın: http://marvelfuturefight.netmarble.com.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!