-->
FIFA 18, Eylül 2017’de Ronaldo ile Geliyor!

Electronic Arts Inc., 29 Eylül 2017’de dünya çapında PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, PlayStation 3 ve Xbox 360 sistemlerinde piyasaya sürülecek EA SPORTS FIFA 18’in global kapak yıldızının Real Madrid C.F. takımından Cristiano Ronaldo olduğunu duyurdu. Fragmanı şuradan izleyebilirsiniz: https://youtu.be/pa0gKHPwqy8 FIFA 18’e yenilik sağlamak için, Cristiano Ronaldo’nun verileri yakın zamanda Madrid’de bir mobil […]

06.06.2017 | ulasufuk

Electronic Arts Inc., 29 Eylül 2017’de dünya çapında PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, PlayStation 3 ve Xbox 360 sistemlerinde piyasaya sürülecek EA SPORTS FIFA 18’in global kapak yıldızının Real Madrid C.F. takımından Cristiano Ronaldo olduğunu duyurdu.

Fragmanı şuradan izleyebilirsiniz: https://youtu.be/pa0gKHPwqy8

FIFA 18’e yenilik sağlamak için, Cristiano Ronaldo’nun verileri yakın zamanda Madrid’de bir mobil EA Capture stüdyosunda kaydedildi. Ronaldo’nun hızlanma, çalışma kademesi, beceri ve atış tekniği FIFA 18’de onu doğru bir şekilde yansıtabilmek için kaydedildi. Verileri ayrıca akıcılık, oyuncu duyarlılığı ve hızlılığı gibi önemli oyun öğeleri hakkında da bilgi verdi. Taraftarlar, EA.com’da 10 Haziran’da (21:00 CET) EA PLAY’i izleyerek Ronaldo’nun FIFA 18’i nasıl körükleyeceğini öğrenebilirler.

“Dünyanın en iyi oyuncusu, bugüne dek sunduğumuz en büyük atılıma katkıda bulundu” diyor EA SPORTS FIFA Kıdemli Yapımcısı Aaron McHardy. “Cristiano ile ortak olmaktan büyük heyecan duyuyoruz – onunla birlikte çalışarak benzersiz oyun stili ve onu neyin bu kadar özel kıldığı hakkında çok şey öğrendik. Tutkusu, enerjisi ve küresel hayran kitlesi onu FIFA 18 için mükemmel bir temsilci yapıyor.”

“FIFA 18’in kapağında olmak çok güzel bir şey” diyor Cristiano Ronaldo. “Bu harika bir duygu ve seçilmiş olduğum için minnettarım.”

Real Madrid C.F. ve Portekiz milli takımında forvet olan Ronaldo, sıklıkla dünyanın en iyi futbolcusu seçiliyor ve tüm zamanların en iyi oyuncularından biri olarak kabul ediliyor. Ronaldo, 2016’da Yılın FIFA Erkekler Oyuncusu seçildi ve kısa süre önce Avrupa kupasında şimdiye kadarki 100’üncü golünü atan ilk oyuncu oldu. Portekiz’in en çok gol atan oyuncusu olan Ronaldo 138 kez ulusal takımda oynadı. Ayrıca, Ballon d’OR ve Golden Boot’u kazandı.

FIFA 18’in Ronaldo Edition’ını PlayStation 4’te, Xbox One’da veya PC’de ön sipariş edenler, 20 jumbo premium altın paketi (20 hafta boyunca haftada 1 adet), sanatçılar tarafından FIFA 18 soundtrack’te tasarlanan sekiz özel sürüm FIFA Ultimate Team™ kiti ve beş FUT maçı için bir Cristiano Ronaldo kiralık oyuncusu dahil olmak üzere 60 dolar değerindeki ek içeriğe ve üç günlük erken erişime sahip olacak.

FIFA 18 taraftarları, Ronaldo Edition ve ICON Edition ile oyun çıkışından üç gün önce 26 Eylül Salı günü full oyunu oynayabilecekler. Ayrıca EA Access ve Origin Access üyeleri 21 Eylül Perşembe gününden itibaren oyunun 10 saatlik bir bölümünü deneyimleyebilecekler.

FIFA 18 hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen taraftarlar çok beklemeyecek. 10 Haziran’da EA Play’de oyunla ilgili detaylar açıklanacak.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!