-->
Bilkom ve Warner Bros işbirliği ile: DC Evreninin Karakterleri Injustice 2’de Artık Daha Güçlü

Bilkom, PS4 ve Xbox One platformları için Injustice 2’yi satışa sundu. Warner Bros ve DC Entertainment işbirliğiyle NetherRealm Stüdyoları’nda geliştirilen Injustice 2 oyunu, DC’nin Süper Kahramanları ile Süper Kötülerini kişileştirme ve güçlendirme imkanı sağlıyor. Eğlenceyi kolayca erişilebilen ve keyifle deneyimlenebilen bir olgu haline getirmek hedefiyle 2014 yılında oyun pazarına giren Bilkom, “Injustice: Aramızdaki Tanrılar” oyununun […]

07.06.2017 | ulasufuk

Bilkom, PS4 ve Xbox One platformları için Injustice 2’yi satışa sundu. Warner Bros ve DC Entertainment işbirliğiyle NetherRealm Stüdyoları’nda geliştirilen Injustice 2 oyunu, DC’nin Süper Kahramanları ile Süper Kötülerini kişileştirme ve güçlendirme imkanı sağlıyor.

Eğlenceyi kolayca erişilebilen ve keyifle deneyimlenebilen bir olgu haline getirmek hedefiyle 2014 yılında oyun pazarına giren Bilkom, “Injustice: Aramızdaki Tanrılar” oyununun devamı niteliğinde olan Injusitice 2’nin PS4 ve Xbox One versiyonlarını satışa sundu.

Injustice 2’de, oyunculara dövüş tekniklerini geliştirecek yeni özellikler sunuyor

Injustice 2, oyunculara en sevdikleri DC Süper Kahramanı ile Süper Kötüleri kişileştirme ve oyun içinde zamanla seviyesini yükseltebilme imkanı sağlıyor. DC dünyasında geçen orijinal bir hikaye içinde savaşma deneyimi sunan Injustice 2’de oyuncular, karşılaşmalarda kazandıkları donanımlar ile karakterlerini özelleştirebiliyor. Böylece oyuncular ilk kez karakterlerinin görünümünü, mücadele biçimini ve çeşitli oyun modlarındaki gelişme biçimini kontrol edebiliyor.

Sinemadaki epik hikaye oyunda da devam ediyor

Batman ve müttefikleri, Superman’in rejimini yeniden kurmak isteyenlere karşı mücadele etmeyi oyunda da sürdürüyor. Bu kaosun ortasında, dünyanın varlığını tehlikeye atacak yeni bir tehlike ortaya çıkıyor. Oyuncular, savaşmak için DC listesinden Batman, Superman, Supergirl ve Aquaman gibi klasik kahramanları veya Atrocitus ve Gorilla Grodd gibi kötü karakterleri seçip, dövüşebilecek. Savaşların yapıldığı arenalar ise herkesin yakından tanıdığı Metropolis, Gotham City ve Atlantis gibi ikonik bölgelerin evrimleşmiş versiyonları.



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.