-->
Bayram Hediyeniz Monster Gaming Laptop Olsun

Monster Notebook’un devam eden yaz kampanyası bayram öncesi laptop alacaklara kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor Türkiye’nin oyun bilgisayarı markası Monster Notebook, oyunseverleri Ramazan Bayramı’nda da sevindirecek. Muhteşem performansı cazip fiyatlarla sunan Monster modelleri, harika bir karne veya bayram hediyesi seçeneği olarak öne çıkıyor. Halen devam eden yaz kampanyası ile tüm oyun tutkunlarına yüksek performanslı bir oyun bilgisayarına […]

21.06.2017 | ulasufuk

Monster Notebook’un devam eden yaz kampanyası bayram öncesi laptop alacaklara kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor

Türkiye’nin oyun bilgisayarı markası Monster Notebook, oyunseverleri Ramazan Bayramı’nda da sevindirecek. Muhteşem performansı cazip fiyatlarla sunan Monster modelleri, harika bir karne veya bayram hediyesi seçeneği olarak öne çıkıyor.

Halen devam eden yaz kampanyası ile tüm oyun tutkunlarına yüksek performanslı bir oyun bilgisayarına sahip olma şansı veren marka, sevdiklerine karne hediyesi olarak ne alacağına karar veremeyenler için bayram öncesinde kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Monster’ın Intel Core i5 ve i7 işlemciler, NVIDIA GTX 10 serisi grafik kartları, yüksek performanslı bellekler ve SSD depolama birimleriyle donattığı oyun bilgisayarları, en yeni oyunları yüksek grafik ayarlarında akıcı biçimde oynamaya imkân veriyor. Yüksek performanslı donanımın yanında, beyaz veya renkli aydınlatmaya sahip klavyeler, parlama sorunu yaşatmayan Full HD Mat LED ekranlar, USB 3.0, USB 3.1 (Type-C), HDCP destekli HDMI portları ve Mini DisplayPort bağlantıları gibi bir oyuncunun ihtiyaç duyabileceği tüm özellikleri bir arada sunuyor.

Sektörde 12. yılına giren Monster’ın benzeri olmayan satış sonrası destek hizmeti sayesinde kullanıcılar satın aldıkları bilgisayar için ömür boyu bakım hizmeti alabiliyor, karşılaşabilecekleri sorunları en fazla 7 iş günü içerisinde çözmeyi hedefleyen teknik servis ile mümkün olan en hızlı hizmeti alıyorlar.

En yeni Intel işlemciler ve NVIDIA GTX 10 serisi ekran kartlarına sahip yüksek performanslı laptop modellerine Monster kalitesi ve güvencesi ile KDV dâhil 3299 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak ve sevdiklerinize bayramda güzel bir sürpriz yapmak için



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz