-->
BAFTA Özel Ödülü Riot Games’in Oldu

İngiliz Sinema ve Televizyon Sanatları Akademisi’nden Riot Games’e Özel Ödül Riot Games, League of Legends oyunuyla İngiltere’nin Oscar’ı olarak kabul edilen İngiliz Sinema ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) ödüllerinde oyun kategorisinde ‘Özel Ödül’e layık görüldü. 12 Haziran’da Los Angeles’ta gerçekleştirilen törende ödülü Riot Games adına şirketin kurucuları ve tepe yöneticileri Brandon Beck ve Marc Merrill […]

19.06.2017 | ulasufuk

İngiliz Sinema ve Televizyon Sanatları Akademisi’nden Riot Games’e Özel Ödül

Riot Games, League of Legends oyunuyla İngiltere’nin Oscar’ı olarak kabul edilen İngiliz Sinema ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) ödüllerinde oyun kategorisinde ‘Özel Ödül’e layık görüldü. 12 Haziran’da Los Angeles’ta gerçekleştirilen törende ödülü Riot Games adına şirketin kurucuları ve tepe yöneticileri Brandon Beck ve Marc Merrill aldı.

“İngiltere’nin Oscarları” olarak kabul edilen İngiliz Sinema ve Televizyon Sanatları Akademisi Ödülleri (BAFTA), bu yıl Riot Games’i League of Legends oyunuyla oyun kategorisinde ‘Özel Ödül’e layık gördü. Oyuncuya verdiği önem ve oyun sektörüne yaptığı katkılar sayesinde İngiltere’nin en prestijli ödülünü almaya hak kazanan Riot Games adına ödülü 12 Haziran’da Los Angeles’ta gerçekleştirilen törenle şirketin kurucuları ve tepe yöneticileri olan Brandon Beck ve Marc Merrill aldı.

Hareketli görüntüler eşliğinde ortaya koyulan sanatın her şeklini desteklemek amacıyla verilen BAFTA ödülünü kazanan Riot Games, dünya genelinde 100 milyondan fazla aktif oyuncuya hitap eden League of Legends oyunundaki yaratıcılığa odaklı çalışmalarıyla jüri tarafından ödüle layık görüldü.

Riot Games daha önce de 2015 yılında ‘En Kalıcı Oyun’ kategorisinde BAFTA ödülü almaya hak kazanmıştı.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz