-->
AMD Computex 2017’de PC İnovasyonunda Liderliğini Açıkladı

AMD yakında pazara sunulacak Ryzen ve Radeon ürünlerini COMPUTEX TAIPEI 2017’de düzenlediği basın toplantısında gösterdi. Şirket etkinlikte daha önce görülmemiş ürünleri, global OEM’lerden yüksek performanslı Ryzen işlemci tabanlı oyun sistemlerini ve yakın zamanda piyasaya süreceği veri merkezi, profesyonel kullanıcı ve son kullanıcı ürünleri için çıkış tarihlerini duyurdu. EPYC AMD, Computex 2017’de önceki kod adı Naples […]

02.06.2017 | ulasufuk

AMD yakında pazara sunulacak Ryzen ve Radeon ürünlerini COMPUTEX TAIPEI 2017’de düzenlediği basın toplantısında gösterdi. Şirket etkinlikte daha önce görülmemiş ürünleri, global OEM’lerden yüksek performanslı Ryzen işlemci tabanlı oyun sistemlerini ve yakın zamanda piyasaya süreceği veri merkezi, profesyonel kullanıcı ve son kullanıcı ürünleri için çıkış tarihlerini duyurdu.

EPYC

AMD, Computex 2017’de önceki kod adı Naples olan, bulut tabanlı ve geleneksel veri merkezlerine yönelik yüksek performanslı yeni AMD işlemci ailesi EPYC™’in dünya çapında piyasaya çıkış tarihini duyurdu. İlk EPYC işlemci tabanlı sunucuların, OEM’ler ve kanal ortaklarının geniş desteğiyle 20 Haziran 2017’de pazara sunulması ve yüksek performanslı sunucu işlemcileri ve veri merkezlerinde yeni bir çağ başlatması bekleniyor. Yüksek çekirdek sayısı, üstün bellek bant genişliği ve yüksek hızlı I/O kanalları için rakipsiz desteği tek yongada sunan EPYC, çift soket sunucu pazarında devrim yaparken, tek soketli sunuculardan beklentileri değiştirmeyi hedefliyor.

Ryzen Momentum

Aralarında AMD Ryzen™ 7 ve AMD Ryzen™ 5’in de bulunduğu, yüksek kalite PC pazarının tamamına yenilikçilik ve rekabeti geri getirmek için tasarlanan yedi AMD Ryzen masaüstü işlemcisinin geçtiğimiz dönemde pazara sunuluşunun ardından AMD, Ryzen için devam eden bu hareketin hatlarını belirledi. Şirket özellikle global PC OEM’lerinin Ryzen 7 ve Ryzen 5 ile güçlendirilen, yüksek kalite oyuncu makineleri ve hepsi-bir-arada sistemlerin bulunduğu tasarımlarını 2017’nin ikinci çeyreğinde piyasaya çıkacağını duyurdu. Computex 2017’de gösterilecek Acer, Asus, Dell ve Lenovo’nun hazırladığı Ryzen ile güçlendirilmiş Windows® tabanlı sistemler şöyle,



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!