-->
2017 Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Büyük Rövanş Heyecanıyla Başladı

2017 League of Legends Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi İlk Haftaya Fırtına Gibi Girdi Türkiye’nin tek profesyonel espor ligi olan League of Legends 2017 Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi, ilk hafta maçlarıyla fırtına gibi başladı. 2017 Kış Mevsimi finalistleri Oyunfor.CREW ve BAUSuperMassive eSports’un karşı karşıya geldiği mevsimin açılış maçı efsanevi bir rövanş mücadelesine sahne olurken, hem rövanşta […]

07.06.2017 | ulasufuk

2017 League of Legends Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi İlk Haftaya Fırtına Gibi Girdi

Türkiye’nin tek profesyonel espor ligi olan League of Legends 2017 Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi, ilk hafta maçlarıyla fırtına gibi başladı. 2017 Kış Mevsimi finalistleri Oyunfor.CREW ve BAUSuperMassive eSports’un karşı karşıya geldiği mevsimin açılış maçı efsanevi bir rövanş mücadelesine sahne olurken, hem rövanşta hem skor tablosunda yüzü gülen Oyunfor.CREW oldu.

Türkiye’nin tek profesyonel espor ligi League of Legends 2017 Şampiyonluk Ligi’nde Yaz Mevsimi heyecanı 3-5 Haziran’da oynanan 1. hafta maçlarıyla başladı. 2017 Kış Mevsimi finalistleri Oyunfor.CREW ve BAUSuperMassive eSports’u yeniden karşı karşıya getiren açılış maçı 45 dakikalık inanılmaz mücadelelere sahne olurken, Oyunfor.CREW bu ezeli rövanştan galip ayrılmayı başardı.

2017 Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi’nin ilk hafta serilerinde zirveye yerleşen takım bir galibiyet ve bir beraberlikle 4 puanın sahibi olan Oyunfor.CREW oldu. Birer galibiyet ve birer mağlubiyetle üçer puan alan 1907 Fenerbahçe Espor ve BAUSuperMassive eSports ikinci ve üçüncü sırayı paylaştı.

Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi’nde yer alan 8 takımın 7 hafta sürecek mücadelesinin ardından çeyrek ve yarı finalde de başarı elde ederek zirveye yerleşen iki takım, League of Legends Türkiye Büyük Finali’nde şampiyonu belirlemek için karşı karşıya gelecek.

Maçlar Twitch, Youtube ve S Sport TV Kanalından Canlı Yayınlanıyor

Sezonun tüm karşılaşmaları League of Legends’ın Twitch (http://tr.twitch.tv/riotgamesturkish) ve YouTube (http://www.youtube.com/LoLespor) kanallarından canlı olarak izlenebiliyor. League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi, pazartesi günleri oynanan maçların canlı yayınıyla S Sport ekranlarında yer alıyor.

Detaylı 2017 Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi fikstürünü tr.lolesports.com/tr/makaleler/sl-2017-yaz-mevsimi-fiksturu adresinde bulabilirsiniz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!