-->
Wolfcity Adana Turnuvası’nda Şampiyon Team Aurora Esports Oldu!

Adana’da Wolfteam’ciler 2.500 TL’lik ödül için mücadele etti Türkiye’nin en çok oynanan FPS oyunu Wolfteam’in Türkiye Kupası 2017 kapsamında düzenlenen Wolfcity turnuvaları bu hafta sonunda Akdeniz Bölgesi’ndeydi. Adana’daki Wolfteam turnuvası, oyuncuların sıkı mücadelesine sahne oldu. Adana’da 27 Mayıs 2017 tarihinde düzenlenen Wolfcity Turnuvası’nın beşinci ayağı 20 takım final bileti için kapıştı. Tecrübeli takımlardan Aurora, The […]

29.05.2017 | ulasufuk

Adana’da Wolfteam’ciler 2.500 TL’lik ödül için mücadele etti

Türkiye’nin en çok oynanan FPS oyunu Wolfteam’in Türkiye Kupası 2017 kapsamında düzenlenen Wolfcity turnuvaları bu hafta sonunda Akdeniz Bölgesi’ndeydi. Adana’daki Wolfteam turnuvası, oyuncuların sıkı mücadelesine sahne oldu.

Adana’da 27 Mayıs 2017 tarihinde düzenlenen Wolfcity Turnuvası’nın beşinci ayağı 20 takım final bileti için kapıştı. Tecrübeli takımlardan Aurora, The Mawa ve AyYıldızTeam gibi güçlü rakiplerinin arasından sıyrılarak yarı finallere isimlerini yazdırmayı başardı.

Netmarble Türkiye, Türkiye’nin en popüler bilgisayar oyunlarından biri olan Wolfteam için, Türkiye’nin 9 farklı ilinde düzenlediği Wolfcity Turnuvası’nın beşinci ayağını 27 Mayıs 2017 tarihinde Adana’da gerçekleştirdi. Çevik İnternet Kafe’de düzenlenen Wolfcity Adana Turnuvası’na 20 takım / 100 oyuncu katıldı. Güçlü rakiplerini yenerek şampiyon olan takım Team Aurora Esports oldu İzleyicilerin de yoğun ilgi gösterdiği turnuvada toplam 2 bin 500 TL’lik ödül dağıtıldı.

Turnuvalar 9 şehirde düzenleniyor

Türkiye’de 7 yıldan fazla bir süredir oyun severler tarafından büyük bir tutkuyla oynanan Wolfteam oyuncularının sayısı her geçen gün daha da artıyor. Bu ilgiyi karşılamak amacıyla Netmarble Türkiye, İzmir, Gaziantep, Ankara, Adana, Trabzon, İstanbul, Bursa, Antalya ve Kayseri olmak üzere 9 şehirde Wolfteam Türkiye Kupası 2017 kapsamında Wolfcity Turnuvası düzenliyor. Bir sonraki turnuva 1 Temmuz tarihinde Antalya’da yapılacak. Bu şehirler arasından 8 tanesi Netmarble E-Spor ekibi tarafından belirlenmişken 9. Şehir’i Tüm Türkiye’de bulunan Wolfteamciler oylayarak seçti ve Wolfcity Turnuvasını Adana’ya getirdi.

200 bin TL’lik ödül havuzu

Adana’da düzenlenen turnuvada başarılı olan takım, İstanbul’da düzenlenecek Wolfteam Türkiye Kupası 2017 finallerinde de mücadele etme imkanı kazandı. Toplam ödül havuzunun 200 bin TL’ye ulaştığı 2017 finallerine katılmanın yolu Wolfcity Turnuvası’nda başarılı olmaktan geçiyor.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz