-->
Total War: ARENA Geliştirici Günlükleri 3. Bölüm Yayınlandı

Total War: ARENA Geliştirici Günlüklerinin yeni bölümünde sunucumuz Luke Kneller, Creative Assembly’nin görsel tasarım ve sanat ekibiyle konuşarak geliştirici ekibin Total War’un savaş alanlarını oluştururken ne gibi zorlukların üstesinden geldiklerini öğreniyor. Luke aynı zamanda topluluktan yoğun olarak gelen sorulardan biri olan “oyunun haritaları nasıl tasarlanıyor”u da geliştiricilere yöneltiyor. Son olarak bu videoda seyirciler farklı komutanlarla […]

08.05.2017 | ulasufuk

Total War: ARENA Geliştirici Günlüklerinin yeni bölümünde sunucumuz Luke Kneller, Creative Assembly’nin görsel tasarım ve sanat ekibiyle konuşarak geliştirici ekibin Total War’un savaş alanlarını oluştururken ne gibi zorlukların üstesinden geldiklerini öğreniyor.

Luke aynı zamanda topluluktan yoğun olarak gelen sorulardan biri olan “oyunun haritaları nasıl tasarlanıyor”u da geliştiricilere yöneltiyor. Son olarak bu videoda seyirciler farklı komutanlarla oyun taktikleri konusunda bilgi ediniyorlar.

Total War: ARENA Geliştirici Günlüklerinin üçüncü bölümünü https://www.youtube.com/watch?v=If_9g6H8qoU linkinden izleyebilirsiniz. Türkçe altyazı seçeneğini seçmeyi unutmayın.

Oyunla ilgili tüm güncellemeleri totalwararena.com adresinden takip edebilirsiniz.

Total War Hakkında

Total War, oyun pazarındaki en bilinen savaş/strateji oyunlarındandır. Gerek özgün oynanışı gerek gerçekçi yapısı sayesinde Total War, gelmiş geçmiş en başarılı PC oyunlarından biri olma özelliği taşımaktadır. Total War evreni free-to-play Total War™: ARENA ve Total War Battles™: KINGDOM ile genişlemeye devam etmektedir. Geliştirici ekipleri Total War: WARHAMMER ve gelecek Total War oyunları için hep birlikte çalışmaktadırlar.

Resmi Web Sitesi:

www.totalwar.com



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz