-->
PES 2017 Turnuva Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Teknosa ve Aral işbirliği ile 6 Mayıs –  14 Mayıs 2017 tarihleri arasında Türkiye’nin beş büyük ilinde gerçekleştirilen turnuvada futbol tutkusu doyasıya yaşandı. İstanbul, Ankara, İzmir, Samsun ve Adana’da düzenlenen ve onlarca oyun tutkununun takip ettiği etkinliklerde finale kalan yarışmacılar İstanbul’daki final ayağında kıyasıya yarıştı.  Turnuvanın kazananları belli oldu. Birinci Emir Burak Taşkıner, İkinci Yılmaz […]

16.05.2017 | ulasufuk

Teknosa ve Aral işbirliği ile 6 Mayıs –  14 Mayıs 2017 tarihleri arasında Türkiye’nin beş büyük ilinde gerçekleştirilen turnuvada futbol tutkusu doyasıya yaşandı.

İstanbul, Ankara, İzmir, Samsun ve Adana’da düzenlenen ve onlarca oyun tutkununun takip ettiği etkinliklerde finale kalan yarışmacılar İstanbul’daki final ayağında kıyasıya yarıştı. 

Turnuvanın kazananları belli oldu. Birinci Emir Burak Taşkıner, İkinci Yılmaz Çam, üçüncü ise Burak Horoz oldu. Turnuva sonucunda birinciye takımının kombine bileti, ikinciye iki kişilik yurtiçi tatil ve üçüncüye HTbook 14B Notebook hediye edilirken, katılımcılar Teknosa hediye çekleri kazanma şansı da yakaladı.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!