-->
Oyunlarda %70’e Varan Yaz İndirimi Başlıyor!

Oyunlarda yaz indirimi geliyor! Sevilen oyunlarda %70’e varan indirimler ile yaz tatiliniz şenlenecek. Bu yaz tatilini keyifle geçireceğiniz oyun kampanyası başladı! Oyuncuların yüzünü güldürecek her türden oyunda başlayan indirimler, 22 Mayıs – 2 Temmuz 2017 arasında devam edecek. İster aksiyon ister yarış tutkunu olun, ister futbol sevin ister strateji, bu kampanya tam size göre! Tatilde […]

22.05.2017 | ulasufuk

Oyunlarda yaz indirimi geliyor!

Sevilen oyunlarda %70’e varan indirimler ile yaz tatiliniz şenlenecek.

Bu yaz tatilini keyifle geçireceğiniz oyun kampanyası başladı! Oyuncuların yüzünü güldürecek her türden oyunda başlayan indirimler, 22 Mayıs – 2 Temmuz 2017 arasında devam edecek. İster aksiyon ister yarış tutkunu olun, ister futbol sevin ister strateji, bu kampanya tam size göre!

Tatilde en sevdiğiniz oyunun keyfini çıkarın

Oyun dünyasının en sevilen serilerinin son oyunları cazip fiyatları ile sizleri bekliyor. Call of Duty Infinite Warfare, Mafia 3, Street Fighter 5, Dishonored 2, Guitar Hero Live, WWE 2K17, Fallout 4, Watch Dogs 2, Dark Souls 3 ve daha birçok oyunun fiyatları indirimde!

Skylanders ve Disney Infinity macerasına katılın

22 Mayıs – 2 Temmuz 2017 tarihleri arasında Skylanders ve Disney Infinity ürünlerinde %80’e varan indirimleri kaçırmayın.

Tüm Disney Infinity ve Skylanders Başlangıç Paketi ve figürlerdeki bu muhteşem indirimler ile oyuncuların keyfi ikiye katlanacak.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!