-->
NBA Playgrounds İnceleme

Basketbol, Sokaklara Geri Dönüyor… Uzun bir aradan sonra arcade basketbol oyunlarına yeni bir temsilci NBA Playgrounds katıldı. Saber Interactive tarafından geliştirilen oyun kısa bir süre önce çıkışını gerçekleştirdi. NBA JAM serisinden, sonra bir süredir bu türde oyunlar karşımıza çıkmıyor. Yeni ve eski, ünlü NBA oyuncuları ile 2’ye 2 eğlenceli, yer yer güldüren ve bazen de gerçekten […]

19.05.2017 | ulasufuk

Basketbol, Sokaklara Geri Dönüyor…

Uzun bir aradan sonra arcade basketbol oyunlarına yeni bir temsilci NBA Playgrounds katıldı. Saber Interactive tarafından geliştirilen oyun kısa bir süre önce çıkışını gerçekleştirdi. NBA JAM serisinden, sonra bir süredir bu türde oyunlar karşımıza çıkmıyor. Yeni ve eski, ünlü NBA oyuncuları ile 2’ye 2 eğlenceli, yer yer güldüren ve bazen de gerçekten kıran kırana mücadelelerin yaşandığı maçlar yapıyorsunuz. Saber Interactive oyunun orijinalindeki tüm önemli hissiyatı yeniden yaratmak konusunda oldukça başarılı bir iş çıkardığı gibi ona yeni ve hoş bir görünüm de kazandırmış.

 

 

Bu tasarım biçimi oyuna yeni nesil grafikler çok yakışmış ve sahada oynayan basketçiler smaç için zıpladıklarında yüzlerindeki ifadeyi gördüğünüzde gülmeniz çok yüksek bir ihtimal. Oyunun kontrolleri ilk başta çok kolay görünse de iş şut atmaya geldiğinde baya zorlanacaksınız. Rakip oyuncuyu şuttan ve smaçtan itmeye çalışmak oldukça zor ve bu itme denemesinin ardından toparlanma süresi de biraz uzun olmuş. Çünkü çok açık pozsiyonlarda şut kaçırabiliyorsunuz. NBA Playgrounds’ta her oyuncunun şutu çıkarma süreleri farklı. Arcade dövüş oyunlarındaki gibi doldurduğunuz bir bar var. Bu barı Alley-oop, top çalma ve blok yaparak topladığınız xp’ler ile güç barını dolduruyorsunuz. Bu bar dolunca basketleriniz şoke edici şekillerde gerçekleşiyor. Tabi rakipten olası bir engelleme yaşanmazsa… Eğlencenin katlanması maçlara çıktıkça hem sizin hem de basketbolcularınızın atladığı seviyelere göre yeni özellikler ile oluyor.

 

 

NBA Playgrounds oyuncu kartlarını açıyoruz. Maç ve turnuva kazandığınızda topladığınız XP’ler ile bu kartlara ulaşabiliyorsunuz. Her level atladığınızda bir gümüş her turnuva kazandığınızda ise bir altın pakete sahip oluyorsunuz. Paketlerin içerisinden 5 tane kart çıkıyor. Bu oyuncular Legend, Epic ve standart olarak üç kategoriye ayrılıyor. Ancak her pakette farklı oyuncular çıkmıyor. Bazen elinizde olan oyuncu da çıkıyor ve bu durumda o oyuncuya +100 XP ekliyor. Oyunu bilgisayara karşı oynamak bir yerden sonra sıkıcı hale gelebiliyor. Dolayısıyla bir süre sonra insanlara karşı oynamak istiyorsunuz. Ne mutlu ki online multiplayer seçeneği mevcut. Diğer yandan aynı odada arkadaşlarınızla dört kişi oynadığınızda da inanılmaz keyif alabilir ve eğlenebilirsiniz.

 

 

Ayrıca online dört arkadaşa sahipseniz de bu eğlence deneyimini yaşayabilirsiniz. Oyun internette oldukça akıcı biçimde çalışıyor. Oyunun fiyatı konusuna gelirsek şunu söylemek gerekir, eğer beraber oynayabileceğiniz arkadaşlarınız da varsa bu oyuna vereceğiniz her kuruşa değecektir. Ayrıca bir NBA Jam tarzı oyunların hayranıysanız da verdiğiniz paradan pişman olmayacaksınız ancak bu tür etkilenmediğiniz bir tür, harcamanızdan çok da memnun olmayabilirsiniz.

 

Playstore’a Katkılarından Dolayı Teşekkür Ederiz.

Oyunu Satın Almak İçin Tıklayın



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz