-->
Monster’ın Mayıs Fırsatlarını Kaçırmayın Yaza Canavar Gibi Girin

Yaza Canavar Gibi GirinBilgisayarınızı gittiğiniz her yere götürebilme özgürlüğü ve kusursuz oyun performansı isteyenler için Monster mağazalarına uğramanın tam sırası 12 yıldan beri ürettiği yüksek performanslı oyun bilgisayarları ile “dizüstü bilgisayarda oyun oynanmaz” inanışını yıkan Monster Notebook, her zaman olduğu gibi oyunculara hem performansı hem de fiyatıyla dikkat çeken ürünler sunmaya devam ediyor. Markanın Mayıs […]

08.05.2017 | ulasufuk

Yaza Canavar Gibi GirinBilgisayarınızı gittiğiniz her yere götürebilme özgürlüğü ve kusursuz oyun performansı isteyenler için Monster mağazalarına uğramanın tam sırası

12 yıldan beri ürettiği yüksek performanslı oyun bilgisayarları ile “dizüstü bilgisayarda oyun oynanmaz” inanışını yıkan Monster Notebook, her zaman olduğu gibi oyunculara hem performansı hem de fiyatıyla dikkat çeken ürünler sunmaya devam ediyor.

Markanın Mayıs ayına özel olarak seçtiği 12 farklı model, Monster’la tanışmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Mevcut en güçlü işlemcilerden biri olan 7. nesil Intel® Core™ i7-7700HQ işlemcinin ve 4GB GDDR5 belleğe sahip NVIDIA® GeForce® GTX1050 grafik kartının kullanıldığı modelleri, ihtiyaca göre 8/16GB RAM ve SSD depolama ünitesi ekleyerek özelleştirmek de mümkün.

Ayrıca 1920×1080 piksel çözünürlükte IPS Mat LED ekran, arkadan aydınlatmalı Türkçe Q klavye, USB 3.0 ve USB 3.1 Gen2 (Type C) bağlantı portları, 120Hz Full HD görüntü verebilen HDCP destekli HDMI portu ve 144Hz Full HD görüntü aktarımına izin veren Mini DisplayPort gibi pek çok detay, Monster modellerini ideal oyun bilgisayarı yapıyor.

Kullanıcı memnuniyetine her şeyden daha çok önem veren marka, performansından memnun kalmadıkları ürünü satıştan sonraki 15 gün içerisinde koşulsuz iade etme şansının ve ömür boyu ücretsiz bakım hizmetinin de dâhil olduğu hızlı ve benzersiz satış sonrası desteğiyle kullanıcılarını satıştan sonra yalnız bırakmıyor.

Yüksek performanslı Monster oyun bilgisayarlarına KDV dâhil 3699 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak ve tüm modeller hakkında daha fazla bilgi edinmek için bu adresi ziyaret edin.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!