-->
Kızgın Ateşten Yaşayan Ölüler Ordusunun Kucağına: Neverwinter Shroud of Souls PC’lerde Yayınlandı

Güncelleme Kişiselleştirilebilir Guild Hall, Oyuncu Ekipmanları ve The Cloaked Ascendancy Hikâye Örgüsünün Sonunu İçeriyor Oynaması ücretsiz MMORPG’lerin önde gelen yapımcısı Perfect World Entertainment Inc. ve Cryptic Studios, Neverwinter: The Cloaked Ascendancy güncellemesi olan Shroud of Souls‘un PC’lerde yayınlandığını duyurdu. Dungeons & Dragons serisi temelindeki oynaması ücretsiz MMORPG’nin bu güncellemesiyle Kaleler loncalarına, kooperatif ve rekabetçi oynanışa […]

08.05.2017 | ulasufuk

Güncelleme Kişiselleştirilebilir Guild Hall, Oyuncu Ekipmanları ve The Cloaked Ascendancy Hikâye Örgüsünün Sonunu İçeriyor

Oynaması ücretsiz MMORPG’lerin önde gelen yapımcısı Perfect World Entertainment Inc. ve Cryptic Studios, Neverwinter: The Cloaked Ascendancy güncellemesi olan Shroud of Souls‘un PC’lerde yayınlandığını duyurdu. Dungeons & Dragons serisi temelindeki oynaması ücretsiz MMORPG’nin bu güncellemesiyle Kaleler loncalarına, kooperatif ve rekabetçi oynanışa önemli iyileştirmeler geliyor. Güncelleme, konsollarda daha ileri bir tarihte yayınlanacak.

Shroud of Souls‘un yayını hakkındaki basın materyallerine buradan ulaşabilirsiniz: https://perfectworld.app.box.com/v/SoSEU

The Cloaked Ascendancy, River District’in aşağısında sinsi bir şeylerin olduğunu göstermişti. Bir dragonborn necromancer, “Shroud of Souls” denilen eserin kontrolünü ele geçirerek Neverwinter’a hükmetmek için bir hayalet ordusu kurmayı başardı. Sergeant Knox, bu necromancer hayalet ordusunun başına geçireceği güçlü ruhları safına katmadan önce maceracıları bu tehdidi ortadan kaldırmakla görevlendiriyor. Shroud of Souls, The Cloaked Ascendancy hikâyesini sonlandırarak Neverwinter‘a birçok özellik ekliyor. Yepyeni bir macera, uzun zamandır beklenen Ekipmanlar özelliği, yeni bir Kale Kuşatması etkinliği ve kişiselleştirilebilir Guild Hall sosyal alanı bunlardan sadece bazıları.

Shroud of Souls, hikâyeyi The Cloaked Ascendancy’nin çöküşünden devralarak devam ettiriyor ve hayaletlerden oluşan bir orduyu yanına çekme planları yapan yeni bir düşmanın merkezine taşıyor. Maceracılar, bir necromancer’ı yenmek için hortlak düşmanlarla çarpışmak ve ruhların cirit attığı bölgelerden geçmek zorunda. Yeni ekipmanlar özelliği de bu girişimde oyuncuları karşılayan bir yardımcı el niteliğinde. Maceracılar, bundan böyle tüm Neverwinter faaliyetlerine uygun teçhizat ekipmanları oluşturabilecek. İster zindana dalma, çatışma, Kaleler ister PvP olsun, ekipmanlar arasında hızlıca geçiş yapabilen oyuncular, bir faaliyetten diğerine çok daha hızlı geçebilecek.

Oyundaki loncalarının başarısını ve eşsizliğini sergilemek isteyen tüm oyuncuları sevindirecek büyük ve yeni bir özelliğimiz daha var: Kişiselleştirilebilen Guild Halls, oyunculara yepyeni bir sosyal alanın yanı sıra Neverwinter‘daki başarılarını sergileyerek destansı maceraları yeniden yaşama fırsatı sunuyor.

Yeni bir Kale Kuşatması da olacak: The Cloaked Ascendancy’nin dinamik “The Illusionist’s Gambit” çatışmasının ardından, yeni Kuşatma etkinliği maceracıları çok sayıda düşman dalgasıyla karşı karşıya getiriyor. Bu düşmanları yendikten sonra maceracılar, Kalelerini savunmaya devam edebilecek veya Kalenin gelişimine takviyede bulunmak için mevcut ödüllerini alabilecek.

Neverwinter, dinamik savaşlar ve destansı zindanlar sunan, oynaması ücretsiz bir aksiyon MMORPG’sidir.  Oyuncular, uçsuz bucaksız Neverwinter şehrini ve onun komşu topraklarını keşfe çıkarak Forgotten Realms’ın yaşayan tarihini öğrenir ve düşmanlarıyla yüzleşir. Neverwinter, PC’de mevcuttur ve Xbox One (Xbox Live Gold ile*) ve PlayStation®4 (PlayStation®Plus gerekmez) platformlarında dijital olarak ücretsiz oynanabilir.

 *Xbox için Xbox Live Gold üyeliği gerekir (ayrı olarak satılır).

Neverwinter hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://www.playneverwinter.com adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!