-->
Thimbleweed Park İnceleme

Yaşasın Retro… Genellikle başarısız kanıtlamak, ama Retrogaming severler ve özellikle bazı türlü gerçek bir nimet oldu Kickstarter projesi barındırır. video oyunları birkaç yıl öncesinin manzara Birçok bilinen imzalar yayıncılar Riske cesaret yok cesur girişimleri, fon çok küçük değil fanlar hazır olduğunu niş bulma, kitle fonlaması içinde yeniden hayat bulmuştur. Orada son yıllarda birçok durumda olmuştur […]

06.04.2017 | ulasufuk

Yaşasın Retro…

Genellikle başarısız kanıtlamak, ama Retrogaming severler ve özellikle bazı türlü gerçek bir nimet oldu Kickstarter projesi barındırır. video oyunları birkaç yıl öncesinin manzara Birçok bilinen imzalar yayıncılar Riske cesaret yok cesur girişimleri, fon çok küçük değil fanlar hazır olduğunu niş bulma, kitle fonlaması içinde yeniden hayat bulmuştur.

Orada son yıllarda birçok durumda olmuştur ve şimdi (diğerleri arasında) bir babaya video oyun tarihinin, Monkey Island serisinin dönüm noktası olduğu bilinen Ron Gilbert, başkası sırası gelmiş. O ve geçmişin meslektaşlarının birkaç Parkı, gelin thimbleweed ve doksanlı yılların başında türün başarısını yapmış olanların aynı mekaniği yeniden oluşturur tıklama macera serbest bırakılmasına karar verdi yine birlikte çalışmak ve taraftarların desteğini aramaya karar verdik . her adımda yazarın imzası ve nostaljik bir damar tanıyacaktır çekilen Gerçek haraç.

 

 

macera o cinayetin gizemini yapıldı 1987 sadece thimbleweed Park, il kentinde geçmektedir. Olayı araştırmak için hazır sahne dedektifler Angela Rey ve Antonio Reyes, gönderir FBI, dikkatini çekmek için ve aynı zamanda arada şehrin tarihi ve sokaklar sürüsü diğer gizemler keşfetmek için çok fazla gizem.

ajanlar liseliler partisiyle birlikte, video oyunları, Ransome kötü palyaçolar ve Franklin hayalet ait programcı etrafında curioseremo hangi beş oynanabilir karakter ilk iki olacaktır. Hem onlar ve güzel ortam neredeyse Maniac Mansion ve ilk iki Maymun Adası gibi tarihi kitaplar gibi, gerçekten pixelart bir retro tarzında yapılmaktadır.

Orada yatay kaydırma senaryoları hareket ve etkileşim sol alt geleneksel fiiller içinde sunulur oyun ile ve sağ alt envanter, her karakter için bir de etkileşim seçilecek kullanıcı arayüzü geçer. Bu “gösteri” önünde 2017 yılında bir araya gelin gerçekten etkisi ve tecrübeli yapanların ve sihirli anları yeniden yaşamak ve ilk kez tıklayarak kendinizi bulanlar için bir NPC ile sohbet öncesi “konuşmak”.

 

 

kesinlikle cesaret ve stil uzun zaman önce aynı görünüm sahip hedefi ortasında merkezli bir grafik kasten düşük çözünürlüklü görüntüler kullanmayı tercih edin ama biz daha da saçma senaryolar oluşturmak için daha da belki cesur yapabileceğini inan ister çok daha değişik renk paleti kullanılarak.

Gilbert yazar olarak o ve biz oyuncuların yıllar önce sevdiğim gibi bu tarz bir haraç paketi için istediği gibi oyunun birkaç saat sonra belirgindir. Ve kalbinde orada kalmıştır. Onaylama çok iyi tanımlanmamış olsa da Guybrush olduğu gibi dikkat katalize etmek gelmesi, beş kahramanları, içinde olduğunu ve kendileri mekanik üzerine ve geçmişin grafik maceralara komik tırnak dördüncü duvar mümkün olduğunca, farkında yoluyla bu kırılma oyunun içinde olma.

Ses sokması ve zamanın diğer popüler başlıklarından karakterlerin sürekli görünüşe arasında, gerçek kahramanı Park thimbleweed ve kendi hafızasında gezi olduğu açıktır. O değil, belirli bir karaktere çok fazla bağlanmaya eğilimli üzücü ve genç muhtemelen oyunun önerdiği tüm başvuruları takdir mümkün olmayacaktır, ama bütün keyifli kalır ve genellikle diğer yer alamadı bazı anlarla etkilemek yöneten video oyunu.

 

 

seçim kendini kurtarmak ve hareket edebilmek için birlikte çalışmak zorunda kalacaklar farklı herkes için bulmaca ve bazen çapraz, baş etmek zorunda, geliştiriciler için bir risk olabilir macera sırasında beş karakterli oynamak için. Ama Ron Gilbert deneyim çok faydalı oldu ve ana anket arasında dallara mümkün, bir çok doğrusal olmayan olaylar dizisi yansır, geçmiş ve çeşitli kahramanların alışverişi anılar.

keşif sağ münavebe yoktur, NPC lerle ve hakkında ipucu asla çok zor ve heyecan verici tüm bulmacalar, yukarıda (komik) diyaloglar zaman ve doğru yerleri bulmak. Zaten geçmişte benzer başlıklar oynadığı ama olanlar mantıklı ve siz büyüleyici bir tasarımla sinirli olmamak verir, ilk kez bu yaklaşımları teşvik etmek, basit gündelik moduna girmek gerekmez onun omuzlarında yirmi yıldan fazla.

 

 

Son olarak film müziği vardır. Bu temelde bir gerilim olduğundan, seçilen tema olduğunu asla rahatsız ve daha derin veren hikaye eşlik bir caz benzeri 40’lı olarak tespit etmektedir. Bazı parçalar başında kalır ve ayrı satılır bir film müziği yersiz görünmüyor. Ve (şaşırtıcı) bu da bazı gag katılır: görüntülemek oyun için bazı dağınık radyo ile etkileşime çalışmaktır.

Thimbleweed Parkı sonra ucu hayranları tarafından yapılan ve noktanın hayranları için tıklayın macera ve maceraları tıklayın bir oyun. Her barda, her metin ve eğlenceli bulmaca ve tuhaf olaylar mantıksal kalabalıklar olan karanlık şehrin her köşesinden sızan Gilbert stili.

Genç oyuncu maalesef pek alıntıları kapmadı ise nostaljik ve türün hayranları için bir zorunluluk, düşük çözünürlük ve ayrıntılı bir grafik arayüzü ile çarpışacak. Ama kim yeni girenlerin biz yirmi yıl önce, büyük eğlendim anlamak meraklı olmadığını bilir.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!