-->
Seven Knights‘a Shane ve Sieg Karakterleri Geliyor

Tüm dünyada sevilen RPG Seven Knights‘a Shane ve Sieg karakterleri geliyor Gelişmiş özellik ve görünümlere sahip Kudretlendirilmiş Shane ve Sieg karakterleri geliyor Üst seviye sınırı 40’tan 46’ya çıkıyor Güncellemenin adına Netmarble, Shane ve Sieg hediye edeceği etkinlik düzenleyecek Netmarble, mobil RPG Seven Knights‘a Kudretlendirilmiş Shane ve Sieg eklendiğini ve oyun içi seviye sınırının yükseltildiğini bugün duyurdu. 2 […]

07.04.2017 | ulasufuk

Tüm dünyada sevilen RPG Seven Knights‘a Shane ve Sieg karakterleri geliyor

Gelişmiş özellik ve görünümlere sahip Kudretlendirilmiş Shane ve Sieg karakterleri geliyor Üst seviye sınırı 40’tan 46’ya çıkıyor Güncellemenin adına Netmarble, Shane ve Sieg hediye edeceği etkinlik düzenleyecek

Netmarble, mobil RPG Seven Knights‘a Kudretlendirilmiş Shane ve Sieg eklendiğini ve oyun içi seviye sınırının yükseltildiğini bugün duyurdu.

2 yeni kahraman 2 yeni yetenekle geliyor

Bu güncellemeyle birlikte, Akıncı Shane ve Sieg kudretlendirilebilir hale gelerek, karakter özellik ve görünümlerinde çarpıcı gelişmeler sunuyor. Shane ve Sieg kudretlendirildiklerindeyse sırasıyla Sabır Taşması ve İçindeki Canavarı Uyandır yeteneklerini ediniyor.

Shane’in Sabır Taşması yeteneği, dört tur boyunca şeytani güç biriktirerek savaşta kullanıyor ve aktif yetenekleri güçlendiriyor. İçindeki Canavarı Uyandır yeteneği sayesindeyse Sieg, savunmasını yok saydığı tek bir düşmana fiziksel ve kritik hasar veriyor.

Karakter özellikleri seviye ile birlikte yükseliyor

Seven Knights‘a gelen son güncellemeyle birlikte, maksimum seviye 40’tan 46’ya yükselerek oyunculara karakterlerinin özellik ve değerlerini daha da geliştirme fırsatı sunuyor.

Netmarble güncellemenin şerefine Shane ve Sieg vereceği bir etkinlik hediye ederken, ayrıca oyuna giriş yapan tüm oyunculara da 5 Yıldız Kahraman Seçici ve 6 Yıldız Kahraman Bileti sunuyor.

Bunların yanında, Çağırma Dükkanı’ndan 50. kahramanını elde edenler garantili olarak özel bir kahraman kazanacağı gibi, Seven Knights özel Dört Lord kahramanı garantili paketler satmaya da başlayacak.

Dünya çapında son derece popüler olan Seven Knights, 400’ün üzerinde farklı karakter biriktirip geliştirerek eğlenebileceğiniz sıra tabanlı mobil bir RPG’dir.

Seven Knights Google Play ve AppStore üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz: http://sevenknights.netmarble.com



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz