-->
Samsung FIFA Türkiye ile Yeni bir Spor Toto Süper Lig Heyecanı Başladı

Türkiye’nin en büyük e-oyun platformlarından Multiplayer ile iş birliğine imza atan Samsung, FIFA Türkiye Ligi’ne adını verdi. İstanbul Spor Toto Süper Lig heyecanı, Samsung FIFA Türkiye Ligi ile bilgisayar oyunu alanına taşınıyor. Türkiye’nin en büyük e-oyun platformlarından Multiplayer ile iş birliğine imza atan Samsung, Türkiye’nin en bilinen 10 profesyonel FIFA oyuncusunu Samsung FIFA Türkiye Ligi’nde […]

18.04.2017 | ulasufuk

Türkiye’nin en büyük e-oyun platformlarından Multiplayer ile iş birliğine imza atan Samsung, FIFA Türkiye Ligi’ne adını verdi.

İstanbul Spor Toto Süper Lig heyecanı, Samsung FIFA Türkiye Ligi ile bilgisayar oyunu alanına taşınıyor. Türkiye’nin en büyük e-oyun platformlarından Multiplayer ile iş birliğine imza atan Samsung, Türkiye’nin en bilinen 10 profesyonel FIFA oyuncusunu Samsung FIFA Türkiye Ligi’nde buluşturuyor.

Spor Toto Süper Lig takımları, profesyonel FIFA oyuncularının liderliğinde, Samsung FIFA Türkiye Ligi’nde 9 hafta boyunca kıyasıya mücadele vermeye başladı. Sergen Yalçın, Emre Kayır, Doğuşcan Öztürk, Sarper Aygören, Emirhan Erdem, Ferhat Akay, Toygun Şenel, Ferhat Taze, İsmail Can Yerinde, Cem Esentürk’ten oluşan Samsung FIFA Türkiye Lig profesyonel FIFA oyuncuları, temsil ettikleri takımlarla farklı bir Süper Lig heyecanı yaşatacaklar.

Final Maçı 10 Haziran’da

FIFA severlerin merakla beklediği Samsung FIFA Türkiye Ligi, 9 Nisan 2017 tarihinde izleyicilerle buluşmaya başladı. Her hafta 5 karşılaşmanın olacağı ligde, toplamda 45 maç oynanacak. Lig sonunda en üstte bulunan 4 takım play-off maçları ile karşı karşıya gelecekler. Lig boyunca tüm maçlar Merthan Yalçın, Enis Kirazoğlu, Hüseyin Güven, Sercan Özdemir’in anlatımları ve spor dünyasının ünlü tanınmış isimlerinin yorumları ile www.twitch.tv/Multiplayer kanalından her hafta sonu canlı yayınlanacak.

Ligde, final maçı ve üçüncülük maçı 10 Haziran’da Beşiktaş JK ortaklığında organize edilen, Multiplayer eSpor ve Oyun Festivali «Chapter V» ana sahnede oynanacak.

Haftanın maçları ile ilgili özet videolara www.youtube.com/MultiplayerApps kanalından ulaşılabilir.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!