-->
Neverwinter: The Cloaked Ascendancy, Xbox One’a ve PlayStation 4’e Bugün Geldi

Neverwinter’ı Geri Almak ve Yeni Ganimetler Kazanmak İçin Güçlü Esrarlı Düşmanları ve Usta Seviyesinde Bir Spellplague Caverns Zindanını Fethedin Oynaması ücretsiz MMORPG’lerin önde gelen yapımcısı Perfect World Entertainment Inc. ve Cryptic Studios, Neverwinter: The Cloaked Ascendancy‘nin Xbox One ve PlayStation®4 platformlarında bugün yayınlandığını duyurdu. Neverwinter şehri, Spellplague sırasında Cloak Tower’dan türeyen, Lord Neverember’ın tahtını elinden […]

12.04.2017 | ulasufuk

Neverwinter’ı Geri Almak ve Yeni Ganimetler Kazanmak İçin Güçlü Esrarlı Düşmanları ve Usta Seviyesinde Bir Spellplague Caverns Zindanını Fethedin

Oynaması ücretsiz MMORPG’lerin önde gelen yapımcısı Perfect World Entertainment Inc. ve Cryptic Studios, Neverwinter: The Cloaked Ascendancy‘nin Xbox One ve PlayStation®4 platformlarında bugün yayınlandığını duyurdu. Neverwinter şehri, Spellplague sırasında Cloak Tower’dan türeyen, Lord Neverember’ın tahtını elinden almaya can atan dört büyücünün kurduğu Cloaked Ascendancy’nin saldırısına uğramış durumda. Oynaması ücretsiz MMORPG’nin en son genişlemesi; yeni bir sefer, macera bölgesi, bilinen bir konumda yeni bir zindan, dinamik çarpışmalar ve çok daha fazlasıyla öne çıkıyor.

Neverwinter: The Cloaked Ascendancy’nin yayın fragmanını izleyin.

Maceracılar, kısa süre önce yeniden ele geçirilen River District’teki yenik bir dostu onurlandırmak için Storm King’s Thunder’da olanların ardından Neverwinter’a geri dönüyor. Merasim, Far Realm’dan gelen ve Gyrion the Ascendant’ın önderlik ettiği, niyetlerinin şehrin başına büyük bir bela açmak olduğu anlaşılan bir grup gizemli büyücü tarafından kesiliyor. Yeni bir macera bölgesi olan River District, oyunculara Cloaked Ascendancy’nin şeytani planını ortaya çıkarma, yepyeni bir seferi tamamlama, yeni çarpışmada dövüşme ve yeni, üstün bir Spellplague Caverns zindanını fethetme fırsatını ve çok daha fazlasını sunuyor.

Yeni macera bölgesi olan River District, burayı kendisine mesken tutmuş büyücüleri yansıtan çok sayıda alanıyla Cloaked Ascendancy’nin vatanı hâline geliyor. Yeni seferle birlikte kahramanlar bölgeyi yeniden ele geçirmek ve Hotenow Dağı patlamadan önce olduğu gibi onu yeniden bir finans merkezi hâline getirmek için yola çıkıyor. Cloaked Ascendancy savaşı, orijinal bir Neverwinter konumu olan Spellplague Caverns ana zindanına dönüşle nihayetine ulaşıyor. Oyuncular, burada Cloaked Ascendancy üyeleriyle yüzleşiyor. Zindanın hem yeni ana hem de geri gelen seviye kazandırma sürümleri, yeni Eser Silahları gibi yeni ganimetler vadediyor. Oyuncular; Mirage, Fey, Lifeforged ve Aboleth silahları olmak üzere toplam dört yeni silah seti kazanabiliyor ve Cloaked Ascendancy büyücülerinin far realm gücünü kullanabiliyor. Dahası, Cloaked Ascendancy “The Illusionist’s Gambit” adlı yeni bir çarpışmayla geliyor. Bu çarpışma, en yüksek seviyedeki oyunculara olduğu kadar düşük seviyelerde olanlara da dinamik bir zorluk sunuyor. Düşmanların, sahnenin ve zorlukların her turda rastgele olarak değişmesi, her oynanışta yeni deneyimler yaşanmasını mümkün kılıyor.

Neverwinter, dinamik savaşlar ve destansı zindanlar sunan, oynaması ücretsiz bir aksiyon MMORPG’sidir.  Oyuncular, uçsuz bucaksız Neverwinter şehrini ve onun komşu topraklarını keşfe çıkarak Forgotten Realms’ın yaşayan tarihini öğrenir ve düşmanlarıyla yüzleşir. Neverwinter, PC’de mevcuttur ve Xbox One (Xbox Live Gold ile*) ve PlayStation®4 (PlayStation®Plus gerekmez) platformlarında dijital olarak ücretsiz oynanabilir.

*Xbox için Xbox Live Gold üyeliği gerekir (ayrı olarak satılır).

Neverwinter hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://www.playneverwinter.com adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz