-->
Konsollarda Hesap Günü: Star Trek Online: 12. Sezon Konsollarda Sahne Alıyor

Konsollarda yayınlanan en son büyük genişleme Agents of Yesterday’in ardından, Kaptan’ın görevi 12. Sezon – Reckoning ile devam ediyor. Tzenkethi saldırısı, Xbox One ve PlayStation 4 kapılarına dayandı.  Oynaması ücretsiz MMORPG’lerin önde gelen yapımcısı Perfect World Entertainment Inc. ve Cryptic Studios, bugün Star Trek Online: 12. Sezon – Reckoning‘i Xbox One ve PlayStation®4 platformlarında yayınladı. […]

19.04.2017 | ulasufuk

Konsollarda yayınlanan en son büyük genişleme Agents of Yesterday’in ardından, Kaptan’ın görevi 12. Sezon – Reckoning ile devam ediyor.

Tzenkethi saldırısı, Xbox One ve PlayStation 4 kapılarına dayandı. 

Oynaması ücretsiz MMORPG’lerin önde gelen yapımcısı Perfect World Entertainment Inc. ve Cryptic Studios, bugün Star Trek Online: 12. Sezon – Reckoning‘i Xbox One ve PlayStation®4 platformlarında yayınladı. Tek gerçek Uzay Yolu MMO’sunun konsol oyuncuları, bundan böyle yeni hikâye içeriğine, iki uzay kuyruğuna ve tam teşekküllü bir uzay savaş alanına katılarak güçlü ve savaşçı Tzenkethilerle hesaplaşma fırsatını yakalayacak.

12. Sezon – Reckoning fragmanını izleyin:

En yeni basın materyallerini indirin: https://perfectworld.box.com/v/STOSeason12ConsoleLaunch

Konsollarda yayınlanan en son büyük genişleme Agents of Yesterday‘in ardından, Kaptan’ın görevi 12. Sezon – Reckoning ile devam ediyor. Kaptanlar, Alpha Quadrant’ın gözlerden ırak bir gezegeninin yakınlarında Star Trek: The Original Series’deki terk edilmiş bir uzay istasyonunu keşfetti. Araştırmalar sonucunda, bu gezegenin bütün hayat gücünün bir proto-madde bombasıyla silinip süpürüldüğünü öğrendiler. Tüm emareler, suçlunun ışık hızını aşabilen uzay motorları teknolojisine hakim, çok güçlü ve üstün zekalı Tzenkethiler olduğunu göstermekte. Kaptanlar, Lukarilerle ve başını (oyuncu Tony Todd’un seslendirdiği) General Rodek’in çektiği bir Klingon eskort birliğiyle işbirliğine girip Tzenkethi güçlerinin bir dehşetengiz saldırı daha gerçekleştirmesini önlemek zorunda.

12. Sezon – Reckoning‘in görev ayrıntıları, aynı zamanda oyuncu Tony Todd tarafından seslendirilen General Rodek’in oyundaki ilk sahnesini içeren “Of Signs and Portents” adlı yeni özel bölümde ortaya çıkacak. Güncelleme, kaptanların keşfetmeleri için yeni bir şöhret, Ar-Ge Sisteminde kit ve modül oluşturmaya yarayan yeni bir zanaat okulu, yepyeni iki uzay kuyruğu (“Gravity Kills” ve “Tzenkethi Front”) ve İttifak’ın proto-madde silahlarının üretimini ve kullanımını durdurmak için umutsuzca bir çabayla Tzenkethilerin karşısına çıktığı tam teşekküllü bir uzay savaş alanı gibi genişletici bir yığın içeriğin de kilidini açıyor.

Star Trek Online, oynaması ücretsiz devasa çok oyunculu çevrimiçi bir oyundur. Oyuncular, bir Federasyon yıldız gemisinin Kaptanı olarak kendi kaderlerini kendileri tayin edebilir, bir Klingon Savaşçısı’na dönüşebilir ve galaksinin uzak köşeleri boyunca İmparatorluğu şampiyonluğa taşıyabilir veya bir Romulan Republic Warbird komutanı olarak Romulan mirasını yeniden inşa edebilirler. Star Trek Online‘da oyuncular popüler Star Trek evrenindeki simgeleşmiş yerleri ziyaret edebilir, keşfedilmemiş yıldız sistemlerine uzanabilir ve yeni uzaylı türleriyle iletişime geçebilirler. Star Trek Online, şu anda PC, PlayStation®4 ve Xbox One platformlarında sunulmaktadır.

Star Trek Online‘ı hemen ücretsiz indirip oynamak için www.playstartrekonline.com adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!