-->
İzlesene.com’a Reklam Dünyasından Büyük Ödül

Türkiye’nin lider video sitesi İzlesene.com, yılın en başarılı dijital reklam çalışmalarının ödüllendirildiği MIXX Awards Türkiye’de “Oyunlar ve Oyun İçi Reklamlar” kategorisinde Gümüş MIXX’in sahibi oldu. Nokta Medya bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin lider video sitesi İzlesene.com, bu yıl 7.’si düzenlenen MIXX Awards Türkiye’de “Oyunlar ve Oyun İçi Reklamlar” kategorisinde Gümüş MIXX ödülüne layık görüldü. IAB Türkiye […]

18.04.2017 | ulasufuk

Türkiye’nin lider video sitesi İzlesene.com, yılın en başarılı dijital reklam çalışmalarının ödüllendirildiği MIXX Awards Türkiye’de “Oyunlar ve Oyun İçi Reklamlar” kategorisinde Gümüş MIXX’in sahibi oldu.

Nokta Medya bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin lider video sitesi İzlesene.com, bu yıl 7.’si düzenlenen MIXX Awards Türkiye’de “Oyunlar ve Oyun İçi Reklamlar” kategorisinde Gümüş MIXX ödülüne layık görüldü. IAB Türkiye tarafından düzenlenen ve yılın en başarılı dijital reklam çalışmalarının ödüllendirildiği MIXX Awards Türkiye’de İzlesene.com, Inferno-Cehennem Filmi Treasure Hunt oyun kurgusuyla dereceye girmeyi başardı. İzlesene.com, bu ödülle Mixx Avrupa’da yarışma hakkı da kazandı.

Dan Brown’un aynı adlı romanından uyarlanan Inferno filmi için hazırlanan oyun kurgusu, etkileşim yaratarak film hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlandı. İpuçlarını birleştirerek bulmaca çözdüren hazine avı tarzındaki oyunda, filmin en önemli beş sahnesi belirlenerek bu sahnelere özel şifreler gizlendi. Video oynamaya devam ederken bu sahnelerde otomatik olarak duraklayarak kullanıcılardan şifreleri çözmesi istendi, oyun sonunda DANTE şifresini bulan ve gönderen kullanıcılar filme özel bilet kazandı.

Kampanya sonunda hazırlanan video 10 günde 565 bin 382 izlenmeye ulaşırken 237 bin 433 kişi maceraya başla butonuna tıklayarak oyuna geçiş yaptı. Kullanıcıların yüzde 61’i (144.851 kişi) oyunda yer alan görevleri tamamladı. Oyunun son aşamasında bulunan bilet için bilgi giriş formu ise 1299 kişi tarafından dolduruldu. Oyun Facebook’ta 2 bin 466 kez paylaşılırken kampanya sonunda Inferno filminin sitesine 37 bin 542 kez yönlendirme yapıldı.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!