-->
Escalation Zamanı – Star Trek Online, 13. Sezonu 25 Nisan’da Yayınlanıyor

En Yeni Güncellemede Kaptanlar, Yeni Kentar’ı Tzenkethilerden Kurtarmak Zorunda  Oynaması ücretsiz MMORPG’lerin önde gelen yapımcısı Perfect World Entertainment Inc. ve Cryptic Studios, Star Trek Online‘ın 13. Sezonu Escalation‘ın duyurusunu bugün yaptı. Klasik Star Trek serisi temelinde kurgulanan oynaması %100 ücretsiz MMORPG’deki macera, 25 Nisan‘da PC’ler için ve daha sonraki bir tarihte de konsollar için yayınlanacak […]

04.04.2017 | ulasufuk

En Yeni Güncellemede Kaptanlar, Yeni Kentar’ı Tzenkethilerden Kurtarmak Zorunda 

Oynaması ücretsiz MMORPG’lerin önde gelen yapımcısı Perfect World Entertainment Inc. ve Cryptic Studios, Star Trek Online‘ın 13. Sezonu Escalation‘ın duyurusunu bugün yaptı. Klasik Star Trek serisi temelinde kurgulanan oynaması %100 ücretsiz MMORPG’deki macera, 25 Nisan‘da PC’ler için ve daha sonraki bir tarihte de konsollar için yayınlanacak olan sıradaki güncellemeyle tüm hızıyla sürüyor. 13. Sezon Escalation, oyuncuları antik kökenlerini yeniden keşfetmeleri ve Tzenkethilerden hızla yaklaşmakta olan bir tehdidi bertaraf etmeleri için Lukarilerle birlikte bir göreve gönderiyor. Star Trek Online‘ın en yeni güncellemesi, destansı Tzenkethi Savaşı olay örgüsünü sürdürürken yepyeni Savaş Oyunları sistemini de müjdeliyor. Bu sistemde oyuncular, çekişmeli PvE senaryolarında ekipler hâlinde birbirleriyle yarışıyor.

Star Trek Online hakkındaki basın materyallerine buradan ulaşabilirsiniz: 13. Sezon Escalation: https://perfectworld.box.com/v/STOSeason13Announce

13. Sezon Escalation, oyuncuyu önceleri soyutlayıcı bir yaklaşım izleyen Lukarilerin nereden geldiklerini keşfedeceği bir yolculuğa çıkarıyor. Ve geçmiş vatanlarını keşfettikçe, yeni gelen Tzenkethi filosuyla yüzleşmek zorunda olduklarını görüyorlar. Oyuncular, devam eden hikâye örgüsüne ek olarak, tamamıyla yeni Savaş Oyunları sistemine de katılabilecek. Bu tür kuyruk, beş kişilik iki ekibin çekişmeli PvE senaryolarında, hem karada hem de uzayda kafa kafaya savaşmalarına olanak tanıyor. Oyuncuları eşit bir oyun sahasında tutmak adına, benzer becerilere sahip oyuncuları aynı maçta eşleştirecek yeni bir Oyuncu Potansiyel sistemi getiriliyor. Savaş Oyunları sisteminde, ilk kez sınıflara özgü gemi ve kaptan teçhizatı bulunan yeni bir de şöhret olacak. Kaptanlar, herhangi bir sınıftan kazandıkları yeni teçhizatı karıştırıp eşleştirebilecek ve uzmanlaşma imkânı da elde edecek. Yeni Savaş Oyunları sistemini tamamlaması için, kara ve uzay savaşlarında tam bir yeniden dengelemeye gidilerek kaptanlar becerilerini veya gemilerini donatırken hangi seçimi yaparlarsa yapsınlar, bunun yanlış bir seçim olmaması sağlandı.

Star Trek Online, oynaması ücretsiz devasa çok oyunculu çevrimiçi bir oyundur. Oyuncular, bir Federasyon yıldız gemisinin Kaptanı olarak kendi kaderlerini kendileri tayin edebilir, bir Klingon Savaşçısı’na dönüşebilir ve galaksinin uzak köşeleri boyunca İmparatorluğu şampiyonluğa taşıyabilir veya bir Romulan Republic Warbird komutanı olarak Romulan mirasını yeniden inşa edebilirler. Star Trek Online‘da oyuncular popüler Star Trek evrenindeki simgeleşmiş yerleri ziyaret edebilir, keşfedilmemiş yıldız sistemlerine uzanabilir ve yeni uzaylı türleriyle iletişime geçebilirler. Star Trek Online, şu anda PC, PlayStation®4 ve Xbox One platformlarında sunulmaktadır.

Star Trek Online‘ı hemen ücretsiz indirip oynamak için www.playstartrekonline.com adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!