-->
Tethered İnceleme

Ailece Eğlence… Her bir konsol başlatmak bu nesil bir hayal kırıklığı olmuştur. serbest bırakıldıktan sonra, her yeni biçim çoğunlukla vasat oyunların sadece değersiz bir seçim kadar Sunulan olup, ilk rut dışına kendisini almak için bir yıl ya da daha fazla almıştır. Ve yine PlayStation VR mükemmel olmuştur için dass die lansman Kıyasla ve biz bir […]

15.04.2017 | ulasufuk

Ailece Eğlence…

Her bir konsol başlatmak bu nesil bir hayal kırıklığı olmuştur. serbest bırakıldıktan sonra, her yeni biçim çoğunlukla vasat oyunların sadece değersiz bir seçim kadar Sunulan olup, ilk rut dışına kendisini almak için bir yıl ya da daha fazla almıştır. Ve yine PlayStation VR mükemmel olmuştur için dass die lansman Kıyasla ve biz bir işareti şirketleri nihayet Onların ders öğrendim yaptım umut olabilir. Kaliteli oyunların arz sonrasında kurur Ama eğer iyi bir fırlatma şey ifade etmiyor. Ve yine Gergin yüzden biz VR kadar oynadığım en iyi oyunlarından biri olarak, bir sorun değil mi Önerdi.

Çok anlaşılır nedenlerle VR en çok işe ne tür oyunlar üzerinde karışıklık sessiz bir çok şey var. Birçok kişi thatthey’re her zaman ilk kişiyi varsayar ve Duty ve Mirror `s Kenar Of Duty gibi neredeyse aksiyon oyunları bariz seçimler vardır ki – aslında olmadığın zamanlarda Onlar oluşturmak istiyorum bulantı verilen imkansız neredeyse fiziksel. Aslında süper Gürültücü zaten kanıtlamıştır gibi üçüncü şahıs oyunları, iyi çalışır, ve non-aksiyon oyunları tek uygun değildir, ancak birçok durumda en uygun. Gergin sadece büyük VR oyun değil, ama biz konsolunda oynanan ettik iyi strateji başlıklarından biri de ondan.

 

 

Daha spesifik olmak gerekirse, Gergin eski bir okul tanrı oyun, ve Black & White ve göçmenler arasında çapraz bir şey. Hayata Onların Dünya dönen ve onları gece canavarları yenmek yardımcı yüzen adaların bir dizi nüfusu beslemek zorunda olan bir ‘ruh koruyucusu’ olarak dökme ediyoruz. Küçük hayvanlar ‘Peeps’ olarak adlandırılan ve Gremlins bir Furby ve Gizmo’nun arasında bir haç gibi bakın. Buna rağmen, onlara yardım ve Onların Dünya kaydetmek için ilham hissetti kapamak.

Gergin bir birinci şahıs perspektifinden görüntülendiğini, ancak manevi ilah gibi herhangi geleneksel biçimde hareket edemez. o kartonpiyer yapılmış küçük bir model sanki Bunun yerine önünüzde dünyaya bakışları. Etrafa bakmak ve kulaklık ile daha yakın yalın, veya yakındaki yüzen bulutlar tıklayarak birkaç farklı kamera açıları biri arasında geçiş yapabilirsiniz yapabilirsiniz. Bu klik sadece imleci hareket önünüzde küçük mavi bir nokta olarak, sizinle etkileşime istediklerini bakarak Elde edilir. Eğer bir kontrolör gereken tek şey düğmeler.

senin biding yapmak Peeps alınıyor onlara noktayı odak olarak, ‘X’ düğmesine basılı tutun ve daha sonra bunları etkileşim istediğiniz her türlü bakmak, benzer şekilde çalışır. Bu yine nereye gittiğini göstermek istiyorum aynı Peep bakarak olarak oyun, adını almaktadır Hangi gelen internet paylaşımı olduğunu. Bu basit yöntem, canavarlar mücadele Peeps anlatmak binalar inşa ve kaynak toplamak için kullanılır. Son söylenenin Ve eğer onlar başka bir şey yapmalarını söyledin kadar rotaya gergin kalır.

 

 

Bu harika ve basit ve çok yönlü kontrol sistemi, ve bir oyun İzlanda Peeps kalabalıklar dolu Oluyor olarak kullandığı söylenemez. Gergin bir gece / gündüz döngüsü çalışır, ancak yalnızca karanlıkta var canavarlar çıkacak etmedi. onlara karşı korumanın en iyi yolu (diğerleri köylü veya madenci olarak rolleri doldurmak için, benzer şekilde eğitilmiş olabilir) kahramanlarına Peeps teşvik ve onları Aktif canavarlar ararlar var ziyade İçeri alırsanız sadece onları mücadele etmektir Onların yol.

Sen Örnek, su dev bitki için şu adrese bulutların farklı türde manipüle ederek daha doğrudan rol almak ve yeni bir yol açmak veya bitkisel üretim hızlandırabilir. Depresyonun dikkatsiz Peeps tedavisi için tek yol olan tüm – Hatta aydınlatma grevleri oluşturmak veya bir gökkuşağı oluşturmak üzere bulutlar birleştirebilirsiniz. pub göndermeye devam et Ve Sonunda onlar yaparsanız, sadece her şeye son ve köprüden atlamaya karar vermek Çünkü onlar umarım bu şekilde almazsınız rağmen. ipucu verebilir yaptığı gibi, geliştirici Gizli Büyücülük İngiliz olduğunu ve bazen sakkarin sunumu yoluyla mizah parlaklık Onların duygusunu görmek güzel.

 

 

Her İzlanda üzerinde Amacınız pozitif bir şey Elde edilir zaman elle toplamak zorunda mana ile bir totem, yukarı doldurmaktır. İzlanda tasarımları sonuna gerektirdiği çoklu görev ve ileri planlama büyük miktarda, oyun ilerledikçe giderek dolambaçlı olsun. sadece sınırlı parsel sayısı ve Peep yükseltmeleri giderek geniş böylece tek seferde yapılamaz yaptı Orada inşa etmek çok farklı yapılar vardır, ama. Yani, Çekirdek oyun gerçekten ilk üç veya dört saat sonra çok evrimleşmemiş ve ilk görünüyor oldukça gibi karmaşık asla gelmez söyledi.

Adaların Yok, çok daha bir saat tamamlamak için daha tuhaf hiçbir seçeneği kaydetmek Çünkü orada iyi bir şey olduğu tüm alacaktır. Ama açıkçası biz yine durdurmak istedik ve bu bulantı olmadan herhangi bir ipucu saatlerce oynayabileceği bir VR oyun sadece hiç kamera görüntülerini gectiginize verilen hiç. Daha da önemlisi onu uygun oyun değil, sadece bir teknoloji demosu ve çok yönlülük ve daldırma için büyük bir vitrin VR teklifler vermedi bu.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!