-->
Wargaming Oyunun Kurallarını Dolph Lundgren’le Yeniden Yazıyor

Rocky’e meydan okuyan Rus Ivan Drago rolüyle tanıdığımız oyuncu, World of Tanks’in yeni yüzü oldu Wargaming, World of Tanks’in yeni videosu için Rocky’e meydan okuyan Ivan Drago rolüyle tanıdığımız Dolph Lundgren ile güçlerini birleştiriyor. Geçtiğimiz aylarda Rusya’da düzenlenen Wargaming Fest’te Dolph Lundgren’in World of Tanks’in yeni reklam yüzü olacağını açıklayan şirket, bu iş birliğinin ilk […]

22.03.2017 | ulasufuk

Rocky’e meydan okuyan Rus Ivan Drago rolüyle tanıdığımız oyuncu, World of Tanks’in yeni yüzü oldu

Wargaming, World of Tanks’in yeni videosu için Rocky’e meydan okuyan Ivan Drago rolüyle tanıdığımız Dolph Lundgren ile güçlerini birleştiriyor.

Geçtiğimiz aylarda Rusya’da düzenlenen Wargaming Fest’te Dolph Lundgren’in World of Tanks’in yeni reklam yüzü olacağını açıklayan şirket, bu iş birliğinin ilk meyvesini yeni bir videoyla oyuncuların beğenisine sundu. Bu videoda Lundgren, menajerine son zamanlarda “delikanlı adam”ların ne gibi hobileri olduğunu soruyor ve aldığı cevaplardan pek memnun kalmıyor.

Videoyu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. Altyazı seçeneklerinden Türkçe’yi seçmeyi unutmayın



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!