-->
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Voidu’da!

Ubisoft’un son dönemde en çok beklenen oyunu Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands dünya ile aynı anda Voidu kataloğundaki yerini aldı! Tom Clancy serisnin yeni bir üyesi olan Ghost Recon Wildlands, oyunculara aksiyon ve heyecan dolu bir oyun keyfi vaad ediyor. Dünya çapında çok büyük oyunlara imzasını atmış bir firma olan Ubisoft tarafından geliştirilen Tom Clancy’s […]

07.03.2017 | ulasufuk

Ubisoft’un son dönemde en çok beklenen oyunu Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands dünya ile aynı anda Voidu kataloğundaki yerini aldı!

Tom Clancy serisnin yeni bir üyesi olan Ghost Recon Wildlands, oyunculara aksiyon ve heyecan dolu bir oyun keyfi vaad ediyor.

Dünya çapında çok büyük oyunlara imzasını atmış bir firma olan Ubisoft tarafından geliştirilen Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands ile görsel bir sölen sizleri bekliyor olacak. İnanılmaz bir grafik kalitesine sahip olan oyunda düşmanlarınızla savaşırken, Bolivya plato ve düzlüklerinin harika manzarasına hayran kalacaksınız. İster tek başınıza, ister dört kişilik bir grup kurup, multiplayer co-op modunda oyunu oynayabilecek ve oyunun etkileyici atmosferinde adeta hipnotize olacaksınız.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands dünya ile aynı anda Voidu’da ve 180 TL’yerine sadece 160 TL’ye siz oyunseverleri bekliyor!

Bu muhteşem oyuna buradan ulabilirsiniz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!