-->
Tiger Knight’ta Yenilikler Bitmiyor

Tarihi Hulao Muharebesinden esinlenerek oluşturulmuş PvE modu, takım kurma seçeneği ve çok daha fazlası 0.1.76 sürümünde Henüz erken erişimde olmasına rağmen Steam’in en çok oynanan oyunlar listesine girmeyi başaran free-to-play aksiyon strateji Tiger Knight: Empire War, sürekli gelen güncellemelerle daha da eğlenceli bir hal alıyor. Geçtiğimiz günlerde artarda gelen 0.1.75 ve 0.1.76 güncellemeleri ile oyuncuları […]

01.03.2017 | ulasufuk

Tarihi Hulao Muharebesinden esinlenerek oluşturulmuş PvE modu, takım kurma seçeneği ve çok daha fazlası 0.1.76 sürümünde

Henüz erken erişimde olmasına rağmen Steam’in en çok oynanan oyunlar listesine girmeyi başaran free-to-play aksiyon strateji Tiger Knight: Empire War, sürekli gelen güncellemelerle daha da eğlenceli bir hal alıyor. Geçtiğimiz günlerde artarda gelen 0.1.75 ve 0.1.76 güncellemeleri ile oyuncuları şimdi yepyeni PvE modu Luyoang, orta savaş alanı (T5-T7) için gelen yapay zekaya karşı oynama seçeneği ve yeniden açılan takım kurma (team up) fonksiyonu gibi pek çok düzenleme ve yenilik bekliyor.

PvE modu Luyoang, oyuncuları tarihin en kanlı muharebelerinden biri olan Hulao Savaşı’na götürüyor. Doğu Han Hanedanlığı döneminde geçen bu savaşta dönemin İmparator baş danışmanı Dong Zhuo’ya karşı duran koalisyon güçlerinin yerine geçiyoruz. Son derece zalim bir yönetici olan ve hem halkın hem de diğer klan liderlerinin tepkisini çeken Dong Zhuo’ya karşı birleşen koalisyon liderleri, başkent Luoyang’a geldiklerinde bir sürprizle karşılaşıyorlar. Kent alevler içerisinde ve Dong Zhuo İmparatoru da yanına alıp şehirden kaçmak üzere. Oyuncular bu heyecanlı macerada, düşman birliklerini yok edecek ve sarayın içerisine girip diktatör Dong Zhuo’ya karşı kıran kırana bir mücadeleye girişecekler.

Güncellemelerle birlikte bu heyecanlı haritanın yanı sıra daha önce teknik sebeplerden ötürü oyundan çıkarılan takım kurma seçeneği de oyuna geri gelmiş bulunuyor. Artık Tiger Knight’ı yeniden arkadaşlarınızla ya da oyun içinde tanışıp güvendiğiniz oyuncularla birlikte oynayabilirsiniz.

Savaş alanında illa oyunculara karşı değil yapay zekaya karşı da mücadele edip deneyim kazanabilirsiniz. T5-T7 arası oyunculara yönelik orta alanda, karşınıza size yakın seviyede yapay zekalı düşmanlar çıkıyor olacak. Böylece karşınızda sizden daha deneyimli bir oyuncu olması olasılığı ortadan kalkmakta.

Güncellemelere birlikte gelen yeniliklerin tam listesi için http://tk-en.oasgames.com/news/update.shtml adresine göz atabilirsiniz.

Oynaması tamamen ücretsiz olan Tiger Knight: Empire War’u Steam üzerinden indirmek ve Luoyang’ı diktatör Dong Zhuo’nun hegemonyasından kurtarmak içinse http://store.steampowered.com/app/534500/ adresini ziyaret edin.

 

YouTube Trailer Linki:

https://www.youtube.com/watch?v=Di8-NhyrvUg



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!