-->
Razer Dijital Cüzdanı zVault’u Herkese Açtı

Razer, geniş bir çevrimiçi ekonomiye ve sisteme gömülü ödül sistemine sahip zVault dijital cüzdanını herkese açtı. zVault halihazırdaki 22 milyondan fazla Razer yazılım kullanıcısına ücretsiz, güvenli bir ödeme platformu seçeneği ve ödül sistemi sunuyor. zVault’un 22 milyon kendi kullanıcısı dışında ödül partnerleri aracılığıyla çok daha fazla oyuncuya ulaşma potansiyeli dikkat çekiyor. Oyuncular için lider yaşam […]

08.03.2017 | ulasufuk

Razer, geniş bir çevrimiçi ekonomiye ve sisteme gömülü ödül sistemine sahip zVault dijital cüzdanını herkese açtı. zVault halihazırdaki 22 milyondan fazla Razer yazılım kullanıcısına ücretsiz, güvenli bir ödeme platformu seçeneği ve ödül sistemi sunuyor. zVault’un 22 milyon kendi kullanıcısı dışında ödül partnerleri aracılığıyla çok daha fazla oyuncuya ulaşma potansiyeli dikkat çekiyor.

Oyuncular için lider yaşam tarzı markası RazerTM, sanal para birimi platformu zVault’u oyuncuların çevrimiçi alışverişlerde ve oyun içi işlemlerde tercih edeceği ödeme çözümü haline getirmek yolunda attığı adımları ve yaptığı planları açıkladı. zVault kendi para birimine, geniş bir ekonomiye ve ödül sistemine sahip bir dijital cüzdan olarak herkesin kullanımına açıldı. Tescilli para sisteminde, zGold birimi kullanılıyor. Lansman süresi boyunca 100 zGold = 1 $ olarak işlem görecek.

Razer CEO’su ve kurucu ortağı Min-Liang Tan, zVault platformunun açılışı hakkında şu yorumu yaptı: “zVault’un çıkışı tamamen, oyuncular için güvenli ödeme seçeneği ve harika bir ödül programı sunma niyetimizden doğdu. Bu, bir kulüp veya kredi kartı ödül programından veya mikro ödeme çözümünden çok daha fazlası. Esas vizyonumuz, zVault ekosisteminden doğan ve genişleyen bütünsel bir oyuncu ekonomisini tamamlamak. zVault, sosyal, interaktif ve tamamen kullanışlı bir sistem olarak kapılarını hayranlarımız için, daha güvenli alışveriş ve geniş bir ödül pazarına doğru açıyor.”

Razer zVault, oyuncular için tasarlanmış, ödemeler için sanal para ve ödülleri olan güvenli bir dijital cüzdan. Razer zVault kullanıcıları, dijital ürünleri zGold kullanarak güvenli yoldan alabilecekler ve bir yandan da zGold ile yaptıkları her alışverişte ve Razer Cortex ve Razer Arena yazılımlarını kullandıklarında zSilver kazanacaklar.

Tüm Razer ID sahipleri zVault’a zvault.razerzone.com adresinden ulaşabilir. Şu anda 22 milyondan fazla kayıtlı Razer ID kullanıcısı var.

zVault’un sitesinde içeriğe ve özel alışveriş tekliflerine göz atmak, ayrıca zSilver bozdurarak alabileceğiniz ödülleri incelemek mümkün. Kullanıcılar siteden zGold paket yüklemelerini de yapabilir. zGold 3000, 5000, 10000’lik paketler halinde alınabilir. Ödeme için ise tüm büyük kredi kartları, PayPal, Openbucks ve Paysafecard kullanabilirsiniz.

Şu anda, Hi-Rez Studios tarafından geliştirilen SMITE ve Paladins, Smilegate West tarafından geliştirilen CrossFire ve Lost Saga gibi ücretsiz oyunlar zGold kabul ediyor. IndieGala ve GamersGate ise oyuncuların Steam anahtarı formatında oyun almasını destekliyor.

Smilegate West’in global ödemeler ve ortaklıklar takım lideri Osama Deeb’in zVault ile ilgili yorumu şu şekilde: “Smilegate West olarak Razer ile karşılıklı fayda sağlayan işbirliğimizin sınırlarını genişletmekten ve ürün kataloğumuzu şimdiye kadarki en geniş kitlemize ulaştırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Oyuncu odaklı bir ödeme seçeneği olarak Razer zGold, Smilegate West’in Razer ağına dahil 22 milyondan fazla oyuncuya ulaşmasını sağlayacak.” Smilegate West, çevrimiçi portalı Z8Games’de zGold kabul ediyor. Z8Games’de ücretsiz 3 boyutlu dövüş oyunu Lost Saga ve 400 milyondan fazla kayıtlı kullanıcı ile dünyanın en popüler online FPS’i olan CrossFire da yer alıyor.

Yakın gelecekte zGold’u bir ödeme seçeneği olarak 6 oyununa ekleyecek olan Trion Worlds’ün CEO’Su Scott Hartsman, zVault için oyun dünyasının duyduğu heyecanı şöyle özetliyor: “Trion ve Razer’ın kitleleri aynı: Tüm dünyadaki on milyonlarca oyuncu. Razer’la harika işbirliğimizin sınırlarını genişletmek, zVault ödeme ve ödül programına dahil olmak son derece mantıklıydı. Oyuncularımızın bol ödül kazanacağı yeni yollar bulmayı seviyoruz.”

Razer, zVault’un resmi lansmanını kutlamak için Razer ID kullanıcılarına sınırlı bir süre için geçerli teklifler sunuyor: Bonus 2,000 zSilver içeren başlangıç hediye paketi; belirli bir süre zGold cüzdanını güncel tutanlara %30 Bonus zGold, zSilver kazanmak için daha çok yöntem, indirim kampanyaları, zGold kullanarak yapılan oyun içi alışverişlerde bonus oyun içi eşyalar.

 



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!