-->
MSI Z270 MPower Gaming Titanium Çıktı

MSI, en yeni TITANIUM modeli Z270 MPOWER GAMING TITANIUM anakartın çıkışını duyurdu. Sektöre ilk kez 2015 yılında MSI tarafından sunulan ve yüksek beğeni toplayan ödül sahibi TITANIUM konsepti ile tasarlanan Z270 MPOWER GAMING TITANIUM, metalik gümüş PCB tasarımına ve ağır zırhlı heatsink ve kapaklara sahip. TITANIUM arka plakanın eklenmesiyle anakart hem daha güçlü, hem de titanyum […]

16.03.2017 | ulasufuk

MSI, en yeni TITANIUM modeli Z270 MPOWER GAMING TITANIUM anakartın çıkışını duyurdu.

Sektöre ilk kez 2015 yılında MSI tarafından sunulan ve yüksek beğeni toplayan ödül sahibi TITANIUM konsepti ile tasarlanan Z270 MPOWER GAMING TITANIUM, metalik gümüş PCB tasarımına ve ağır zırhlı heatsink ve kapaklara sahip. TITANIUM arka plakanın eklenmesiyle anakart hem daha güçlü, hem de titanyum hissine ve görüntüsüne sahip.

Z270 MPOWER GAMING TITANIUM ayrıca M.2 Shield ve çelik zırhlı 3 adet Turbo M.2 portu ile en yeni NVMe SSD’leri ve son Intel Optane bellek teknolojilerine destek vererek oyunculara en iyi, en hızlı deneyimi sunuyor. Kolay BIOS işlevi, M.2 Genie, RAID 0 becerisi ile bu anakart yüksek bir SSD hız limitine ulaşıyor. En yeni Audio Boost 4 PRO teknolojileri sayesinde Z270 MPOWER GAMING TITANIUM ayrıca çift bağımsız ses işlemcisi ile oyuncuların ses ihtiyaçlarını da karşılıyor.

VR READY & VR BOOST

VR Boost, arka kısımda bulunan VR için optimize edilmiş USB portuna temiz ve güçlü bir veri sinyali ulaşmasını sağlayan ve böylece kötü sinyallerin neden olduğu bulantı problemlerini engelleyen akıllı bir yongadır. MSI Gaming App içinden ulaşacağınız One-Click to VR seçeneği ise VR oyunlarınız için bilgisayarınızı tek bir tıklamayla optimize ederek bileşenleri maksimum performansa ulaştırır. Böylece VR maceranız diğer uygulamalar tarafından olumsuz yönde etkilenmez.

DDR4 BOOST & GAME BOOST

Bellek devrelerini tamamen izole ederek maksimum kararlılık ve performans sağlayan DDR4 Boost, teknik geliştirmeleri sayesinde yüksek bellek hızlarında daha yüksek performans sunar. MPOWER üzerinde DDR4 Boost, DDR4 Steel Armor ile birlikte çalışarak DDR4-4000 ötesinde bir bellek performansına sahiptir. Z270 MPOWER GAMING TITANIUM ayrıca 8 farklı seviyeye sahip Game Boost özelliği ile bir saniyede hızaşırtma ile 5.2GHz’e ulaşabilir. Sistemlerini profesyonel hızaşırtma seviyelerine taşımak isteyen oyunculara avantaj sağlar.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!