-->
MSI, GTX 1080Ti Ekran Kartlarını Duyurdu

Dünyanın lider ekran kartı markası MSI, NVIDIA’nın yeni amiral gemisi grafik işlemcisine sahip yeni ekran kartları serisini duyurdu. Vahşi görünümlerine uyan üstün performansları ile MSI’ın ödül sahibi başarılı GAMING X serisinin mimari temeli ile üretilen MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X 11G,  TWIN FROZR VI soğutucunun tüm gücünü kullanarak daha yüksek çekirdek ve bellek […]

15.03.2017 | ulasufuk

Dünyanın lider ekran kartı markası MSI, NVIDIA’nın yeni amiral gemisi grafik işlemcisine sahip yeni ekran kartları serisini duyurdu. Vahşi görünümlerine uyan üstün performansları ile MSI’ın ödül sahibi başarılı GAMING X serisinin mimari temeli ile üretilen MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X 11G,  TWIN FROZR VI soğutucunun tüm gücünü kullanarak daha yüksek çekirdek ve bellek saat hızlarına ve dolayısıyla oyunlarda daha yüksek performansa ulaşıyor. Çarpıcı görünüme sahip TWIN FROZR soğutucunun tanınmış geometrisi, hiddetli GAMING kırmızısı ile kapaktan taşarak parlarken yan tarafta bulunan MSI GAMING Dragon RGB LED ile sisteminize ve ruh halinize göre 16.8 milyon renk arasında özgürce seçim yapabilirsiniz. Military Class 4 bileşenler kullanılarak üretilen yepyeni özelleştirilmiş PCB tasarımı ve 8 pin güç konnektöreri, ekran kartınızı maksimum seviyeye ulaştırmak için daha yüksek hızaşırtma performansına olanak tanıyor. Kaliteli mat siyah arka plaka ise ekran kartınıza hem yapısal sağlamlık, hem de güzel bir görünüm kazandırıyor.

SEA HAWK

MSI GeForce GTX 1080 Ti SEA HAWK X, MSI’ın üst sınıf ekran kartı üretim mühendisliği ve Corsair’ın popüler Hydro Serisi sıvı soğutma modülünü bir araya getiren işbirliğinin ürünü. Yüksek oranda artırılmış oyun performansı ile birlikte daha kutudan çıkar çıkmaz, sessiz ve iyi soğutma performansına sahip bir ekran kartı ortaya çıkıyor.

SEA HAWK EK

MSI GeForce GTX 1080 Ti SEA HAWK EK X ekran kartları, EK’in yüksek performanslı su soğutma çözümlerindeki tecrübesi sayesinde yüksek performans bekleyenlerin ihtiyaçlarına hitap ediyor. EK ile işbirliği ile üretilen MSI GeForce GTX 1080 Ti SEA HAWK EK X, çok daha iyi bir oyun deneyimi için atılan adımların bir ürünü. Bu ekran kartları MSI’ın üst sınıf ekran kartı mühendisliği ve EK’in su soğutma çözümlerini bir araya getiriyor.

ARMOR

Şık siyah-beyaz tasarımı ile gelişmiş zırhlardan esinlenen MSI GeForce GTX 1080 Ti ARMOR 11G OC, farklı bir görünüm arayan modder ve oyuncular için iyi seçim. Yeni ARMOR 2X termal tasarımı, TWIN FROZR V ekran kartlarında da bulunan MSI’ın patentli TORX Fan teknolojisini ve daha da ileri soğutma performansı için Advanced Airflow Control teknolojisini kullanıyor. Internet veya hafif oyunlar gibi fazla yük gerektirmeyen koşullarda ise MSI’ın Zero Frozr teknolojisi sayesinde fanlar durdurularak sisteminizin tamamen sessiz çalışması sağlanıyor.

AERO

Siyah-yeşil görünümü ile MSI GeForce GTX 1080 Ti AERO 11G OC, tüm NVIDIA sistemlerde güzel görünecek. Yeni AERO ekran kartları, sıcak havayı radyal bir fanla PC’nın arka kısmındaki havalandırma ızgarasından dışarı atan bir soğutma sistemi kullanıyor. Böylece sistemin diğer bileşenleri sıcak havadan etkilenmiyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!