-->
League of Legends 2017 Türkiye Şampiyonluk Ligi’nde 6. Hafta

League of Legends 2017 Şampiyonluk Ligi, en kritik haftalarından birini geride bıraktı. Kış Mevsimi sezonu 6. haftada lig aşamasını lider bitirmeyi garantileyen SuperMassive, haftayı 6 puanla kapattı. 1907 Fenerbahçe – Galatasaray Esports derbisine sahne olan LoL Şampiyonluk Ligi yine büyük bir heyecanla takip edildi. Kritik mücadelelere sahne olan League of Legends 2017 Türkiye Şampiyonluk Ligi […]

08.03.2017 | ulasufuk

League of Legends 2017 Şampiyonluk Ligi, en kritik haftalarından birini geride bıraktı. Kış Mevsimi sezonu 6. haftada lig aşamasını lider bitirmeyi garantileyen SuperMassive, haftayı 6 puanla kapattı. 1907 Fenerbahçe – Galatasaray Esports derbisine sahne olan LoL Şampiyonluk Ligi yine büyük bir heyecanla takip edildi.

Kritik mücadelelere sahne olan League of Legends 2017 Türkiye Şampiyonluk Ligi 6. haftasında, 1907 Fenerbahçe ve Galatasaray Esports serisi, 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Lig’de iddiasını sürdürmek için mutlak galibiyete ihtiyaç duyan Galatasaray Esports haftanın son serisinde Galakticos karşısında aldığı mağlubiyet sonrası 7 puanda kaldı. 1907 Fenerbahçe ise Dark Passage.BKM Express’i mağlup ederek, haftayı 4 puanla kapadı ve beşinci sıraya yükseldi.

Haftanın mücadelesi Oyunfor.CREW – HWA Gaming karşısındaydı

  1. haftanın en heyecanlı çekişmesi Oyunfor.CREW ve HWA Gaming arasında yaşandı. Lig ikinciliğini elde etmek isteyen iki takım, kıyasıya mücadele etti ve sıkı bir çekişmeye sahne olan serinin galibi Oyunfor.CREW ekibi oldu. Böylece, Oyunfor.CREW aldığı 3 puanla ikinci sıraya yükseldi. Takımın üst koridor oyuncusu Elwind ise maça damgasını vurdu. Elwind, Oyunfor.CREW’in oynadığı her iki maçta da ‘maçın adamı’ seçildi.

Team AURORA ise Oyunfor.CREW karşısında sergilediği mücadele ile 3 puanı hanesine yazdırdı ve SuperMassive karşısında mağlup olmasına rağmen HWA Gaming ile üçüncü sırayı paylaşarak, zirve yarışındaki yerini korudu.

Bu hafta tamamlanan maçlar sonrası Şampiyonluk Ligi’ndeki son durum şöyle;

Takımlar Galibiyet Beraberlik Mağlubiyet Puan
SuperMassive 9 2 1 29
Oyunfor.CREW 5 4 3 19
HWA Gaming 5 3 4 18
Team AURORA 5 3 4 18
1907 Fenerbahçe 3 5 4 14
Galakticos 3 4 5 13
DP.BKM Express 2 5 5 11
Galatasaray 1 4 7 7
  • Karşılaşmalar League of Legends’ın Twitch ve YouTube kanalları ile LoL TV’den canlı olarak yayınlanıyor. Ligdeki tüm takımları ve karşılaşma saatlerini görmek için lolespor.com adresini ziyaret edebilirsiniz!


Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!